IKT-Norge

21.6.2011

Smart IT, episode 3 (video)

Et nytt avsnitt i webtv-serien om Smart IT i det offentlige er ute. Denne gangen handler det om når innbyggerne selv gjør offentlige tjenester mer effektive.

Episode 3: Selvbetjening

— Over halvparten av alle søknader om pensjon kommer gjennom digitale løsninger, sier en fornøyd fornyingsminister Rigmor Aaserud. Selvbetjeningstjenester blir stadig viktigere for en slankere, raskere og mer effektiv offentlig sektor. Altinn har vært en stor suksess, og gir mulighet for innbyggerne til å forholde seg til det offentlige når det passer hver enkelt. Men vi har nok ennå bare sett starten på denne type tjenester.

 
 

 
 

Smart IT er en ny web-TV serie om hvordan offentlig sektor kan dra mer nytte av IT. Stadig flere offentlige tjenester blir digitalisert, og IT er kanskje den viktigste driveren for å slanke og effektivisere det offentlige.

Se episode 1 og 2 her.

Smart-IT hostes på Vippy og er produsert av Citomedia i samarbeid med Dataforeningen, IKT-Norge, KS og Computerworld.

Kategorier: Nyheter

Kontaktperson:

Direktør internett og nye medier

E-post: tw@ikt-norge.no

Telefon: 41612096

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+