IKT-Norge

12.3.2012

Belønningsundersøkelsen 2012

Bli med på IKT-Norges og Mercers store undersøkelse om belønning av medarbeidere i IKT-næringen! Denne undersøkelsen gir deg innsikt i hvor bransjen år og hvordan din virksomhet ligger an i forhold til bransjen forøvrig. En unikt verktøy som kan gi store besparelser i et sterkt konkurransepreget marked. IKT-Norge har over flere år samarbeidet med Mercer om denne undersøkelsen som er den eneste av sitt slag i Norge. IKT-Norges medlemmer mottar en svært god rabatt ved deltakelse. Ved at ditt selskap deltar i undersøkelsen, får du også tilgang til resultatene og kan sammenligne hvordan dere gjør det i konkurransen om ressursene.

Invitasjon til belønningsundersøkelsen (PDF)

Kategorier: Nyheter

Kontaktperson:

Administrasjonssjef

E-post: ea@ikt-norge.no

Telefon: 40202012

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+