IKT-Norge

13.6.2012

IKT-Norge utfordrer gründerspirer på norges største ungdomsskole

Skolen avholder en Gründercamp for 8. trinn 13.-15. juni. Engebråten skole er Norges største ungdomsskole, på 8. trinn er det 270 elever. Sammen arrangerer  vi Gründercamp i samarbeid med Teknisk museum og Ungt Entrepenørskap.  IKT-Norge har gitt oppdraget til elvene som er:

Fredrik presenter teknologi for elevene

Lag en ide til en digital løsning som har en positiv effekt på miljøetElevene må skrive en forretningsplan for hvordan dere skal få ideen din ut blant andre mennesker. Presentasjonen skal være digital og vare i tre minutter.

Ønsker dere mer informasjon om skolen eller Gründercampen er det bare å ta kontakt!

Kategorier: Nyheter

Kontaktperson:

Direktør for næringsutvikling

E-post: fs@ikt-norge.no

Telefon: 92032470

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+