IKT-Norge

22.6.2012

Smarte byer, AMS, og Oslo Smart City – møt disse på Litteraturhuset

Smarte byer, AMS, og Oslo Smart City – møt disse på Litteraturhuset

Vi har invitert Tor Heiberg, prosjektlederen for Statnett-rapporten om felles IKT-løsninger for AMS, om å snakke om hvorfor hans prosjekt har resultert i en anbefaling om en felles datahub. Vi har bedt miljø- og samferdselsbyråd i Oslo Ola Elvestuen komme for å snakke om Oslo Smart City, og vi har invitert Øyvind Aarvig i Miljøverndepartementet til å snakke om Fremtidens byer – visjoner, status og fremtidsvyer og hvor de ser IT sin rolle oppi dette.

 

 

 

Kategorier: Arrangementer

Kontaktperson:

Direktør for næringsutvikling

E-post: fs@ikt-norge.no

Telefon: 92032470

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+