IKT-Norge

9.11.2012

Pressemelding: Landsdekkende trafikkinfo må deles

Kulturminister Hadia Tajik gir grønt lys til NRKs bygging av en nasjonal og konkurransenøytral trafikkportal i samarbeid med Ruter, Trafikanten og Statens vegvesen. – Et betinget gode, mener IKT-Norge.

“Det er bra at vi nå får landsdekkende rutetabelltjenester og trafikkinformasjon. Men det er helt avgjørende for verdien av tjenestene og digital verdiskaping i Norge at dataene tilgjengeliggjøres videre for andre slik at det kan bygges innovative og verdiøkende tjenester på toppen av disse dataene samfunnet allerede har finansiert.”, sier Torgeir Waterhouse fra IKT-Norge i en kommentar.

Kategorier: Pressemelding, Vi mener

Kontaktperson:

Direktør internett og nye medier

E-post: tw@ikt-norge.no

Telefon: 41612096

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+