IKT-Norge

7.2.2013

Medlemmer i møte med ministeren på messe

Giske BETT 2013 London Forrige uke var den store BETT-messen for digitale læremidler i London, og en stor anledning for norske selskaper innen læring og utdanning å vise seg fram for et internasjonalt nettverk. Flere norske selskaper hadde selv stand på messen, og mange norske var gjester. Sammen med Norsk Pedagogisk Dataforening lagde IKT-Norge et arrangement hvor leverandører og lærere fikk møte hverandre til skoleprat. I tillegg kom nærings- og handelsminister Trond Giske på besøk til BETT. IKT-Norge hadde i den forbindelse en norsk samling for bedrifter der de fikk presentere seg for og ikke minst diskutere med næringsministeren.

Kategorier: Nyheter

Kontaktperson:

Heidi A. Austlid

Administrerende direktør

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+