IKT-Norge

28.2.2013

Mobile World Congress – Årets første vårtegn en suksess

Med over 20 norske selskaper til stede på messen og egen norsk paviljong var Norge sterkt representert i Barcelona denne uken. Boost, Opera og Idex var blant selskapene med egen stand på MWC, mens vi i tillegg samlet 12 norske selskaper på vår paviljong. Vi kan rapportere fra sikre kilder at mye interesse ble viet norsk teknologi, og vi håper at ukene fremover viser noen av de avtalene som ble unnfanget under messen.

– Selv på en enorm messe som MWC blir Norge lagt merke til, og det som ble presentert fra norsk side står ikke tilbake i den interenasjonale konkurransen, oppsummerer IKT-Norges mann under messen Fredrik Syversen.

Kategorier: Nyheter

Kontaktperson:

Direktør for næringsutvikling

E-post: fs@ikt-norge.no

Telefon: 92032470

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+