IKT-Norge

8.3.2013

MyOslo: Slik fikk kommunen digitaliseringshjelp på 48 timer (video)

Idéverksted-konkurransen Oslo Youth Challenge, et kroneksempel på innovasjon i offentlig sektor, ble avsluttet med presentasjon og premiering i Oslo Rådhus 7. mars. Denne videoen gir et innblikk i hvordan suksessprosjektet ble til.

-IKT-Norge har laget mange kartlegginger av hvordan kommunene digitaliserer tjenestene sine, forteller direktør for myndighetskontakt Heidi Arnesen Austlid i IKT-Norge.

– I 2012 lagde vi en undersøkelse som viste at nesten 90% av norske kommuner har planer for å lage gode innbyggertjenester på nett. Men nesten 90% spør aldri innbyggerne sine om hva de vil ha, og da er risikoen for å bomme kjempestor.

– Oslo kommune har nå fått tilgang på masse bra ungdom og profesjonelle som sammen i løpet av 48 timer har laget nye tjenester for ungdom i byen sin. De er kjempeheldige som har fått dette, og samtidig er de modige som kommune som har turt å gå utenfor komfortsonen sin i hvordan de lager tjenester for innbyggerne.

Kategorier: Nyheter

Kontaktpersoner:

Heidi A. Austlid

Administrerende direktør

Direktør for næringsutvikling

E-post: fs@ikt-norge.no

Telefon: 92032470

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+