IKT-Norge

8.4.2013

Foredragsholder NEO2013: Jonathan Medved

Jonathan Medved

MedvedJonathan Medved er en serieentreprenør og venture kapitalist. Medved er i dag grunnlegger og administrerende direktør i OurCrowd, en ny crowdfunding-organisasjon for akkrediterte investorer og businessengler med fokus på å investere i israelske startups. Tittelen på presentasjonen hans er “Lessons learned from US-Israel technology and VC bridge».

Om Vringo:

Vringo, Inc. is a company engaged in the innovation, development and monetization of mobile technologies and intellectual property. Vringo’s intellectual property portfolio consists of over 500 patents and patent applications covering telecom infrastructure, internet search, and mobile technologies. Vringo operates a global platform for the distribution of mobile social applications and services including Facetones and Video Ringtones.

Meld deg på her

Kategorier: Personer

Kontaktperson:

Administrasjonssjef

E-post: ea@ikt-norge.no

Telefon: 40202012

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+