IKT-Norge

3.10.2013

Startupdebatt: Oslo Innovation Week

STARTUP-SUPERSTJERNER ELLER STILLSTAND?
OIW

Vi har talenter og hjernekraft. Vi kan konkurrere på teknologi og kostnader. Hvorfor har vi ennå ikke fått en norsk startup-superstjerne? IKT-Norge inviterer til debattmøte under Oslo Innovation Week.

Den norske økonomien blomstrer. På de fleste områder slår vi nabolandene våre på vekst og verdiskaping. Likevel er det Sverige og Finland som står øverst på reiseplanen for internasjonale investorer.

Kim Daniel Arthur vil fortelle om reisen han gjorde med å bygge opp Playfish fra en oppstartsbedrift til å bli kjøpt av verdens største spillselskap og deretter se selskapet bli lagt ned. Sigrid Lillebråten i utdanningsteknologiselskapet Soleis er på vei opp og frem: Hvordan er det å være norsk teknologigründer i dag? Crowdfunderne i Funded by me vokser i hele Norden. Daniel Dobosczy kommer for å snakke om forskjeller og likheter fra land til land.

Presentasjonene etterfølges av en debatt mellom lokale og nasjonale myndigheter og private investorer. Debatten ledes av forretningsutvikler og styremedlem Silvija Seres.

Mer info her.

Begrenset antall plasser!

Kategorier: Arrangementer

Kontaktperson:

Direktør for næringsutvikling

E-post: fs@ikt-norge.no

Telefon: 92032470

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+