IKT-Norge

10.6.2014

Gründere ingen adgang

Vår mangeårige samarbeidspartner og gode venn Ingvild Sundby har skrevet denne viktige kronikken som viser problematikken ved offentlige anbud.  – Ingvild viser med konkrete eksempler hvor galt det kan gå selv med de beste intensjoner, sier direktør for næringsutvikling IKT-Norge, Fredrik Syversen.

love-startups

Vi trenger en offentlig sektor som gir sine juridiske avdelinger tydelig beskjed om å ikke legge unødige hindringer i veien for deltagelse av nystartede selskaper, sier han. Vi er i dialog med Oslo kommune og næringsdepartmentet om konkrete virkemidler for å få til reell forbedring avslutter Syversen.

Les kronikken her:

Kategorier: Nyheter

Kontaktperson:

Direktør for næringsutvikling

E-post: fs@ikt-norge.no

Telefon: 92032470

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+