IKT-Norge

20.1.2015

Norsk Edtech ut i verden

The Norwegian ClassroomIKT-Norge er stolte over å organisere den aller første paviljongen noensinne på verdens største teknologi- og utdanningsmesse. Sammen skal norsk edtech-næring vise hvordan elever overalt på kloden kan få bedre læring, og at utdanning kan organiseres bedre.

Er du i London – besøk The Norwegian Classroom: B466 på BETT.

Mer info på edtechnorge.no.

Torsdag 22. januar er det åpning av paviljongen «The Norwegian Classroom» på BETT, B466. Dit kommer statssekretær Dilek Ayhan fra Næringsdepartementet og næringsbyråd i Oslo Hallstein Bjercke. I tillegg får du høre Bjørn Rustberggard fra Wevideo, Kristoffer Hansen fra Elevorganisasjonen og Josef Yohannes, læreren bak «Urban Legend».
Mer info finner du her.
The Norwegian Classroom Holten og Nielsen

Kategorier: Nyheter

Kontaktperson:

Heidi A. Austlid

Administrerende direktør

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+