IKT-Norge

8.4.2015

Ønsker du kontorplass i London?

Vi ser etter ambisiøse start-ups, klare til å gå ut globalt og installere seg inn i et av de beste startup-miljøene i London.

The+Trampery+Old+Street+facade_SM
IKT-Norge tilbyr sultne norske startup-medlemmer plasser i kontorfelleskapet ved Oslo Innovation Embassy, en del av The Tramperys nye flaggskipsbygning i 239 Old Street i Hackney. Oslo Innovation Embassy ble stiftet i desember 2014.

Les om lanseringen her

The Trampery har skapt Londons mest innovative arbeidsfelleskap, og har hjulpet hundrevis av begavede innovatører med oppsett, å lære fra hverandre og å komme nærmere å gjøre drømmene deres til virkelighet.

cc0IKT-Norge og Oslo Business Region samarbeider for tilby kontorplasser og nettverk til våre mest lovende og trengende selskaper.

Skrivebordene er plassert midt oppi en internasjonal eltebolle av selskaper i sterk vekst, og utgjør en ypperlig utskytingsrampe for norske startups. Det er et sted for hard jobbing og nettverking, og et møtested som vil hjelpe til med å skrumpe inn avstanden til de internasjonale markedene.

Les mer her om The Trampery

 

Interessert? Søk om plass til Fredrik Syversen på fs@ikt-norge.no!

Kategorier: Nyheter

Kontaktperson:

Direktør for næringsutvikling

E-post: fs@ikt-norge.no

Telefon: 92032470

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+