IKT-Norge

27.8.2015

Regjeringens satsing på teknologinæringer gledelig

Gledelig at regjeringen nå satser på kreative teknologinæringer

 

Kulturdepartementet, Norsk filminstitutt og Innovasjon Norge lanserte i dag deres samarbeid prosjektet Spill ut i verden der hensikten er å støtte norsk spillindustri som har internasjonale ambisjoner og vektspotensiale.

– Det er viktig med spesifike tiltak for spillutviklerne, vi er nå inne i en fase der norsk spillindustri har mulighet til å etablere seg i en tøff internasjonal konkurranse. Det er en fremtidsrettet teknologinæring med potensiale å skape verdi og arbeidsplasser Norge er avhengig av i fremtiden,, sier Torgeir Waterhouse, direktør internett og nye medier IKT-Norge.

– Det er bra at tiltak nå rettes direkte mot spillindustrien slik at spillindustrien kan fokusere på å utvikle gode spill i sterk internasjonal konkurranse,  fremfor å konkurrere med norske kulturaktører om felles kulturmidler, mener Waterhouse

 

Kategorier: Edtechforum, IT-politikk, Nyheter, Pressemelding, Toppsak, UP!

Kontaktperson:

Direktør internett og nye medier

E-post: tw@ikt-norge.no

Telefon: 41612096

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+