IKT-Norge

11.4.2016

Følg #NEO2016 på nett!

IKT-Norge årskonferanse NEO2016 handler om omstilling, vekst og fremtidens arbeidsliv. Som nasjon skal vi gå fra ressursøkonomi til kunnskapsøkonomi. Oljen vil fortsatt være en viktig del av norsk økonomi, men fremtidig produktivitetsvekst skjer ved å omstille industri, næringsliv og offentlig sektor. Samtidig må vi ha flere ben å stå på og sikre ny vekst. Digitalisering er nøkkelen – og technæringene har en sentral rolle.

Tirsdag 12. april går årskonferansen NEO 2016 av stabelen på Stratos, og spennende innledere vil lede oss inn i fremtiden.

Hele arrangementet streames her fra 9.45!

 

 

Les mer om temaene og foredragsholderne på NEO2016!

Kategorier: Arrangementer

Kontaktperson:

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+