IKT-Norge

10.8.2016

Vi samler bank og tech i FutureBank Forum

23. juni inviterte IKT-Norge til første møte i FutureBank Forum – et nettverk som samler banker og fintech aktører med sikte på å finne felles interesser og løsninger.

CloPidtWYAEtT_EDNB, Nordea, Sparebank 1 Gruppen og Gjensidige deltok, sammen med IKT-Norges egne fintech medlemmer, blant andre Auka, Payr, Fronteer Solutions, MeaWallet, Fintech Factory, Signicat og Vester.
Hensikten med forumet er å finne områder der banker og tech selskaper har felles interesser eller utfordringer som må løses. Et levende eksempel er reguleringer. Markedet for å levere finansielle tjenester er tungt regulert, og lovverket er ikke oppdatert til å omfatte nye digitale løsninger og mindre aktører på tilbydersiden. Her har både bankene og tech selskapene interesse i å foreslå endringer som gjør det enklere å tilpasse seg markedets behov og være konkurransedyktige i en digital verden. IKT-Norge, ofte sammen med Finans Norge, vil gå i bresjen med å foreslå nye regulatoriske løsninger og holde dialog med myndighetene.
FutureBank Forum møtes hvert kvartal, og neste møte finner sted 23. september.
For mer informasjon, kontakt Liv Freihow, lf@ikt-norge.no

Kategorier: Forum for techfinans

Kontaktperson:

Liv Freihow

Direktør for næringspolitikk

E-post: lf@ikt-norge.no

Telefon: 48250924

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+