IKT-Norge

28.10.2016

EHiN: Norges e-helsekonferanse

Norges største e-helsekonferanse, EHiN (e-helse i Norge) går av stabelen 15.-16. november, i Oslo Spektrum.

 

Å skape gode digitale helsetjenester er målet, men veien dit er sårbar. Vi opplever stadig økende interesse for digitalisering av helsesektoren, fra myndigheter, forskere, IT-leverandører og ikke minst fra alle som jobber innenfor sektoren. Konferansen tar opp temaer som velferdsteknologi, innbyggertjenester, sikkerhet, privacy og telemedisin.

ehin__cohost_etc_logo

Digitalisering av helsesektoren er inne i en ny og avgjørende epoke. – IT er nøkkelen for å skape gode helsetjenester, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie. Til konferansen kommer Helseminister Bent Høie (H), direktør i Direktoratet for e-helse Christine Bergland, Datatilsynets direktør Bjørn Erik Thon, APs helsepolitiske talsmann Torgeir Micaelsen, Oslos næringsbyråd Geir Lippestad (AP) – og 100 andre foredragsholdere.

IKT-Norge står som hovedarrangør sammen med Nasjonalt senter for e-helseforskning og i samarbeid med en rekke andre aktører som Helse- og omsorgsdepartementet, Direktoratet for e-helse, Forskningsrådet, Legeforeningen og Sykepleierforbundet.

 

EHiN 2015

Helseminister Bent Høie, her fotografert under fjorårets konferanse, EHiN 2015.

 

I 2016 vil EHiN “Future Health” bli større enn noen gang tidligere. Vi samler aktuelle aktører fra norsk og internasjonal helsesektor, myndigheter (statlig og kommunale), pasienter, ansatte og IT-bransjens leverandører, til én felles arena. Sammen skal vi fremme Norge som den e-helsenasjon vi er – og ønsker å bli i framtiden.

Nytt av året er at European Telemedicine Conference (ETC) er en integrert del av EHiN-konferansen.

Fakta om EHiN:

  • 15. og 16. november 2016, Oslo spektrum
  • Åpning, dag 1, ved helse- og omsorgsminister Bent Høie, kl. 0900-1015.
  • 130 foredragsholdere fra bla. myndigheter, norsk helsesektor og IT-bransje
  • Stort visningsområde for velferdsteknologi
  • Konferansen holdes i hovedsak på engelsk, men med 7 parallelle spor vil det til en hver tid være minst 1-2 spor på norsk
  • Les mer om programmet her 
  • Meld deg på EHiN her

Om IKT-Norge og EHiN:

IKT-Norge er IT-bransjens interesseorganisasjon. EHiN er et av IKT-Norges viktigste initiativ innen den helsepolitiske arenaen. EHiN er møteplassen mellom næringslivet og teknologi på den ene siden, og offentlig sektor og myndigheter på den andre siden. Vi vet at sykehus og klinikere til vanlig ikke har mye tid til å jobbe med teknologi, og teknologene er ikke like kjent med hverdagen til helsesektoren. For å lykkes må disse snakke sammen. EHiN er stedet. Vi ønsker å skape en plattform som løfter e-helse i Norge, og Norge som e-helse-nasjon.

Følg oss:

Twitter @EHelseINorge
Facebook: EHiN Future Health 2016

Ønsker du å få tilsendt informasjon om EHiN på epost meld deg på her.

 

Kategorier: Arrangementer, Norsk eHelseforum

Kontaktperson:

Direktør eHelse og smart tech

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+