IKT-Norge

25.1.2017

Dato klar for EHiN 2017: 31. oktober og 1. november!

EHiN_–_FH

Vi møtes på EHiN i 2017!

EHiN er Norges nasjonale møteplass for ehelse. I 2016 nådde EHiN (EHelse i Norge) sammen med European Telemedicine Conference (ETC) nye høyder ved å innta Oslo Spektrum. I alt 1100 norske og internasjonale deltagere inntok Oslos storstue, og fikk høre over 150 foredrag om teknologi og helse.

Se smakebiter fra EHiN 2016!

Også i år vil EHiN være i Oslo Spektrum, denne gang 31. oktober og 1. november. EHiN løfter temaet e-helse i Norge og Norge som e-helsenasjon og organiseres av IKT-Norge i samarbeid med Macsimum. EHiN har mange samarbeidspartnere i offentlig sektor.

Viktige temaer for EHiN 2017

Velferdsteknologi: Det vil være et eget spor om omsorg og kommunale tjenester på norsk. Fokus på integrerte løsninger, med smart home og smart kommune. Visningsområdet vil utvides.

Sikkerhet: Sikkerhet og godt personvern er grunnlaget for all bruk av data i helsesektoren. Det vil være et eget område om sikkerhet og et eget spor med mange ulike sikkerhetsforedrag, i samarbeid med Norsk Helsenett, Datatilsynet og flere bedrifter.

Sammenhengende behandling: I 2016 besøkte nesten 300 deltagere fellesområdet rundt interoperabilitet. Det vil bli enda mer fokus på hvordan pasienten kan oppleve et sammenhengende helsevesen.

Gamification: Bruk av spillelementer i rehabilitering og psykisk helse

Genetikk: hvordan spiller kunnskap om våre gener inn på mulighetene vi har for å holde oss friske, og behandle sykdommer? Og kan Norden ha en egen rolle i utviklingen av genetikk?

Presentasjon av Norge som e-helsenasjon: Norge er i ferd med å bli et foregangsland på e-helse. Norske nasjonale og lokale programmer vil bli presentert.

Call for speakers!

Hvilke temaer er viktigst innenfor digitalisering av helsesektoren nå? Hva har du lyst til å vite mer om? Hvilke inspirerende talere bør stå på scenen?

Programkomiteen til EHiN tar imot og vurderer innspill frem til 1. juni 2017. Innspill som kommer før 1. april vil ha større sjanse å få innpass i programmet.

Programkomiteen

EHiN utvikles av en bred og faglig dyktig programkomite. Legeforeningen, Helse Sør Øst, Norsk Helsenett, Direktoratet for e-helse, Sykepleieforbundet, KS og IKT-Norge er representert.

Følg med på www.ehin.no, og meld deg på nyhetsbrevet!

Kategorier: Arrangementer

Kontaktperson:

Direktør eHelse og smart tech

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+