IKT-Norge

17.2.2017

9. mars: IKT-Norge har E-Helsedag


Torsdag 9. mars har IKT-Norge e-helsedag med tre arrangement som alle avholdes på Teknologihuset i Oslo:

  • eHelseforum
  • Partnermøte for EHiN 2017 (E-helse i Norge)
  • Møte med nederlandsk helsedelegasjon

Arrangementene er knyttet opp mot vårt generelle helsearbeid i tillegg til at vi setter ekstra fokus på årets kommende valgkamp. Vi ønsker innspill og god dialog omkring hva vi kan forvente i valgåret, og hvordan vi kan sette helsepolitikk på dagsorden i en hektisk valgkamp.

eHelseforum
Kl 10-12 holder vi eHelseforum. Her vil vi få høre Bjørn Nilsen fra Helse Nord. Vi vil få informasjon om Datavarehuset på Oslo Universitetssykehus og innsikt i Kreftforeningens nye vitenssenter. For fyldig dagsorden og påmelding, les her.

Har du lyst til at din bedrift skal bli med i Norsk ehelseforum, les mer om det her.

EHiN Partnermøte
Kl 13-15 Partnermøte, EHiN 2017. IKT-Norge fortsetter suksessen fra i fjor, Norges største møtested for e-helse med både konferanse og messe i Oslo Spektrum.

På dette første partnermøtet presenterer vi hvordan vi ønsker å forbedre fjorårets arrangement, og å høre hvordan dere som selskaper ønsker å dra nytte av å være med. Møtet er åpent for alle mulige sponsorer og samarbeidspartnere.

Er du interessert i å delta på møtet, send en epost til ehin@macsimum.no, eller meld deg på her.

Nederlands helsedelegasjon
Kl 15-17 Møte med nederlandsk helsedelegasjon. Om lag 40 representanter fra Nederlands omsorgssektor reiser til Norge for å lære mer om hvordan vi satser på helseteknologi og hvordan vi jobber med helsepolitiske prosesser. Her vil enkelte medlemmer av IKT-Norge få presentere sine digitale løsninger.

Påmelding er nødvendig, i tillegg til bekreftelse på mottatt plass. Send forespørsel til IKT-Norges direktør for ehelse og smart teknologi, nard@ikt-norge.no.

Ønsker du å motta nyheter om konferansen EHiN og fremtidens helse, meld deg på her.

Kategorier: Arrangementer

Kontaktperson:

Direktør eHelse og smart tech

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+