IKT-Norge

28.4.2017

Erna Solberg og Jonas Gahr Støre til NEO 2017 i selvkjørende buss

NEO_2017 (1)

I forbindelse med vår årskonferanse NEO 2017 kjører vi stream på vår Facebook-side av Norgeshistoriens første statsministerduell om digitalisering mellom statsminister Erna Solberg (H) og statsministerkandidat Jonas Gahr Støre (AP). De to vil ankomme konferansen i en selvkjørende buss, som tar dem fra Løvebakken til Posthallen.

Streamingen starter kl. 09.30, med innledninger av Solberg og Gahr Støre. Startskuddet for selve duellen går kl. 09.45. Hva skal til for at Norge skal komme på førsteplass på den digitale pallen? Hvilke ambisjoner bør vi ha for det digitale Norge? Hvilke løsninger ser partilederne for seg? Dette er bare noen av spørsmålene Solberg og Gahr Støre vil bli utfordret på.

Vi ønsker deg velkommen til å overvære duellen, både fra salen og via vår stream.

Kategorier: Nyheter

Kontaktperson:

Heidi A. Austlid

Administrerende direktør

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+