IKT-Norge

26.4.2017

IKT-Norge ansetter ny direktør for forretningsutvikling

OSLO - NORWAY - 18.04.2017 -- IKT-Norge. Per ÿivind Skard. -- PHOTO: GORM K. GAARE / EUP-BERLIN.COM This image is delivered according to the terms set out in "Terms - Prices & Terms" on www.eup-berlin.com

(Foto: Gorm K. Gaare)

Per Øivind Skard er nå ansatt som direktør for salg, marked og forretningsutvikling i IKT-Norge.

– Jeg er veldig glad for å få Per Øivind med på laget. Hans kompetanse og bransjeerfaring er unik og vil løfte medlemsbedriftenes og IKT-Norges arbeid, sier administrerende direktør Heidi Austlid.

Skard kommer fra stillingen som kommersiell direktør for kommunikasjonsselskapet Nordic Screens og var tidligere leder for Mediehuset Tek. Han har lang erfaring med ulike digitaliseringsprosesser, hvordan endringer i forbrukervaner slår inn og kommersialisering av ulike virksomheter.

– IKT-Norge har en ledende rolle i utviklingen av IKT-sektoren i Norge. Digitalisering blir viktigere og viktigere for både privatpersoner og næringslivet.  Jeg ser veldig frem til å ta fatt på en rekke spennende oppgaver, sier Skard.

Kategorier: Nyheter

Kontaktperson:

Direktør salg, marked og forretningsutvikling

E-post: per@ikt-norge.no

Telefon: 93404114

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+