IKT-Norge

4.5.2017

Global Growth – Tech Solutions for Smart Cities in India

Innovasjon Norge tilbyr nå et nytt program for hvordan å entre nye markeder.

Programmet er rettet mot norske teknologibedrifter som kan tilby løsninger for Indian Smart Cities. Ønsker du å få en bedre forståelse av den indiske Smart Cities Mission og forretningsmulighetene det tilbyr for bedrifter som dere selv? Les mer om programmet her.

Aerial view of south Mumbai's skyline where old, heritage structures stand cheek by jowl with ultra modern skyscrapers and towers. The view covers and extends till luxurious Marine Drive, Nariman Point and Cuffe Parade with Arabian Sea in the distance

Kategorier: Nyheter

Kontaktperson:

Kommunikasjonsrådgiver

E-post: mm@ikt-norge.no

Telefon: 47050666

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+