IKT-Norge

31.5.2017

Kan en sandkasse akselerere FinTech i Norge?

En av de største utfordringene for selskaper som utvikler finansielle tjenester er det omfattende og krevende regelverket man blir underlagt som aktør i markedet. For små teknologiselskaper er utfordringen spesielt stor – de mangler ofte juridisk ekspertise og erfaring in-house. Flere lands finansmyndigheter jobber nå med å tilrettelegge for små, innovative markedsaktører. Storbritannias “regulatory sandbox” er det mest kjente eksempelet.

Nå har IKT-Norge fått støtte fra Finansmarkedsfondet for å komme med en anbefaling på hvordan en regulatorisk sandkasse for FinTech kan implementeres i Norge. Rapporten skal være ferdig Q4 2017 og overrekkes Finansdepartementet.

Vil du vite mer? Ta kontakt med Liv Freihow lf@ikt-norge.no

Kategorier: Nyheter

Kontaktperson:

Liv Freihow

Direktør for næringspolitikk

E-post: lf@ikt-norge.no

Telefon: 48250924

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+