Line Gaare Paulsen har ansvaret for IKT-Norges strategiske kommunikasjonsplanlegging, utarbeide politisk budskap, utøve myndighetskontakt for å bedre rammebetingelsene for det digitale næringslivet, og å synliggjøre IKT-Norge. Hun jobber med alle IKT-Norges prioriterte fagfelt i skjæringspunktet politikk, media og medlemskommunikasjon, og har ansvaret for IKT-Norges digitale satsinger.

I august 2016 kom hun fra stillingen som kommunikasjons- og samfunnskontaktsjef i Dagligvareleverandørenes Forening (DLF), en interesseorganisasjon for merkevareleverandører i dagligvaremarkedet. Hun hadde da avsluttet 11 års arbeid for SV, de fleste årene som politisk rådgiver for partileder Audun Lysbakken, både på Storting og partikontor, og i regjering. Fra 2009 -2012 var hun politisk rådgiver for Lysbakken i Barne-, likestilling, og inkluderingsdepartementet. Da den rødgrønne regjeringen ble dannet i 2005 var hun presseansvarlig for SVs stortingsgruppe.

Line Gaare Paulsen er utdannet statsviter fra Universitetet i Bergen. Hun representerer IKT-Norge i Kompetanse Norges faglig rådgivende gruppe for Kunnskapsdepartementet, som fordeler midler til digital etter,- og videreutdanning.

Verv og engasjement

2013-2017 NRKs Kringkastingsråd (vara)

Forum