IKT-Norge

Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Arrangement

NEO 2017 – Norges nye næringsliv

Detaljer

Dato:
28. april
Tid
09:00 - 15:30

Arrangør

IKT-Norge
Hjemmeside:
www.ikt-norge.no

Sted

Posthallen
Prinsens gate 8 Oslo
Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.posthallen.no/

Norges nye vekstmuligheter og omstilling av dagens næringsliv er to av de mest sentrale utfordringene vi står overfor de kommende år. Smart bruk av teknologi er nøkkelen til å lykkes med begge. Fallhøyden og mulighetene har aldri vært større – velkommen til NEO 2017 – IKT-Norges årskonferanse.

Statsministerduell om det digitale Norge
NEO 2017 er stedet for valgkampens første statsministerduell om det digitale Norge. Statsminister Erna Solberg (H) og statsministerkandidat Jonas Gahr Støre (AP) kommer for å diskutere muligheter og veivalg for fremtidens Norge. Hvordan skal vi skape både omstilling og vekst? Hva slags ledelse og hvilke rammebetingelser trenger vi?

Roboter eller løsarbeidere?
I den offentlige debatten fremstilles nordmenn som storforbrukere av delingsøkonomitjenester. Er det et riktig bilde og hva betyr det? Vi inviterer til debatt om framtidas arbeidsliv og om delingsøkonomiens muligheter. Hvilke jobber vil barna våre få? Vi skal vise fram et knippe selskaper som gir god grunn til optimisme. Hvordan klarer selskaper å hente ut verdi av digitalisering? Vi gir mikrofonen til offentlige og private aktører som kan gi oss innsikt og ideer.

Velkommen!

Meld deg på NEO 2017 – IKT-Norges årskonferanse !