Selskapene du møter på BETT 2014-festen i London (company information in English) er:

 

Mobilskole
Nå er det slutt på lapper i sekken! Mobilskole er meldingsboka på mobilen og toveis SMS for skoler. Send SKOLE til 03686 for gratis test.

Mobilskole_image_2

Visma
Visma leverer en rekke virksomhetskritiske løsninger til offentlig sektor, med mål om å digitalisere og forenkle det offentlige Norge. Vår nettsytjeneste for skoleadministrasjon benyttes i store deler av norsk grunnskole og Visma har nylig vunnet kontrakt for leveranse av en slik løsning for alle videregående skoler i Norge.

VISMA_Master_4f

 

 

Kikora
Kikora – digitale e-lærings programmer for matematikk til skoler og elever fra 5 klasse til 2 år på VGS. 80.000 norske elever har i dag lisens til Kikora.

kikora_effective_learning

 

 

Inspera Assessment
En skybasert prøve og eksamensløsning for skoler og universiteter. Lag og gjennomfør inspirerende prøver, og analyser resultatene for å hjelpe kandidaten til å lære mer.

Inspera_Assessment_logo

 

Creaza
Creaza er et nettbasert læremiddel som lar eleven skape faglig relevante digitale fortellinger i form av tegneserier, filmer, tankekart og presentasjoner.

Creaza-logo

 

Fronter
Fronter er den ledende læringsplattformen for skoler og leveres som en tjeneste over internett. Med 160 millioner innlogginger årlig skaper Fronter nye muligheter for samarbeid og læring over hele verden.

fronter_logo_colored

 

iFinger
iFinger er leverandør av digitale ordbøker til mer enn 160 000 brukere i utdanningssektoren. Tjenesten leveres som et samarbeid med anerkjente forlag som Cappelen Damm, Collins, Samlaget m.fl.

ifinger_logo

 

Kahoot!

En brukervennlig, spillbasert kombinasjon av læringsplattform og system for engasjement i klasserommet. For skoler, universiteter og bedrifter. Brukes på alle slags enheter.

Gratis registrering på getkahoot.com

Kahoot_image

 

Microsoft
Microsoft utdanning jobber i utdanningssegmentet helt fra barnehage til høgere utdanning. Fokuset er å tilgjengeliggjøre teknologi, og bistå til at potensialet i teknologi gir læring og undervisning som bygger opp under 21. århundrets ferdigheter.

MSFT_logo_png

WeWantToKnow
WeWantToKnow er firmaet bak algebraspillet DragonBox. Vi utvikler læringverktøy som på en intuitiv, effektiv og motiverende måte lærer barn matematikk.


LogoWWTKOrange

 

Conexus
Conexus AS er et softwareselskap som leverer web-baserte prosessverktøy for innsamling, analyse og oppfølging av data. I tillegg til programvaren har selskapet faglig tung innholdskompetanse.

Vurdering for læring, evaluering, endringsledelse og utvikling av systemer for læring er noen av selskapets fokusområder. Målet er å strukturere informasjon som grunnlag for læring og skape adaptive læringsprosesser.

logo_conexus_ENG

 

Interactive Norway

Norsk importør av SMART Board, med forhandlere over hele landet. SMART Board leveres i dag som tavle, interaktiv projektor eller flatskjerm. Alle SMART produkter styres med fingertouch/»multitouch-gestures» og den medfølgende SMART Notebook programvaren sikrer samhandling og engasjement i undervisningen! Se smartboard.no og smartskole.no.

sb_logo

 

Lenovo

Lenovo PC er designet og bygget for å tåle de tøffeste miljøer, selv et klasserom! De videreutvikler læreopplevelsen og gir mange nye måter å dele informasjon på.

LenovoLockup_POS_Color

Moava

Moava har de siste ti årene utviklet nettverktøy for skoler og barnehager i det største fagmiljøet knyttet til ikt og skole mellom Oslo og Bergen. Vi mener at læringsarbeidet er skolens viktigste oppgave og at gode dataverktøy kan frigjøre tid for lærere og administrasjon slik at de kan bruke mer av sin tid på møtet med elevene. Vi i Moava tror at alle har en grunnleggende nysgjerrighet og lyst til å lære. Vårt ønske er at data skal bli en naturlig del av læringsarbeidet, og vårt mål er at vi skal bidra til dette ved å lage gode løsninger til skolesektoren.

Vi leverer med stor entusiasme hjemmesideløsninger, sms-system med toveiskommunikasjon, iktplan.no og forsvarlig system 1310.no. Og fremfor alt: Vi brenner for læring.

Moava_logo

 

Gyldendal Undervisning

Gyldendal Undervisning er Norges største undervisningsforlag med 20 års erfaring i å lage digitale læremidler. Vi mener at mange av dagens utfordringer i skolen har løsninger som er digitale. Derfor satser vi tungt på digitalt innhold og digitale tjenester, og har i dag over 250 000 solgte lisenser på alt fra Salaby til Smartbøker.

Gyldendal_undervisning

 

Atea

Atea er den ledende totalleverandør av IT infrastruktur. Med markedets beste kompetanse og over 1600 ansatte i 23 byer fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord, er vi godt rustet til å bistå våre kunder i hele Norge.

Atea har sentralisert en Nasjonal Skolesatsing, hvor vi benytter det beste av vår infrastrukturkompetanse kombinert med forståelse for behovene i skole og undervisningsmarkedet. Unike produkter og løsninger er utviklet i samråd med våre kunder og partnere.

atea_logo

 

TV 2 Skole

Hver uke lager TV 2 Skole nyhetssendinger til barn, ungdom og voksne innvandrere. Stikkordet for TV 2 Skole er ferskvare – aktuelle læremidler om det som skjer i samfunnet. Det TV 2 Skole produserer er direkte knyttet til kompetansemålene i læreplanen og kan erstatte eller supplere den tradisjonelle læreboka.

tv2skole_logo_liggende_rgb-01

Praktisk info og påmelding

Presentasjonsvideo med de norske aktørene: