IKT-Norge har samarbeidsavtale med IT-selskapet Centric. Centric leverer IT-konsulenter og Outsourcings-løsninger.

Hos Centric kan du velge om du ønsker å leie inn, ansette eller la oss gjøre hele jobben.

Lei inn, ansett eller la oss gjøre hele jobben

Centric tilbyr fleksible IT-tjenester og konsulenter som løser de krav og utfordringer som offentlige og private selskaper møter i dag. Vårt konsept er unikt i Norge. Ved å tilby konsulentutleie, rekruttering, IT outsourcing og kursing på vårt eget IT Academy, kan vi skreddersy den kompetansen som trengs for å lykkes. Vi er stolte av å ha vært samarbeidspartner og  levert IT-kompetanse til IKT- Norges medlemmer i en årrekke.

Med over 5000 ansatte i Europa og et av bransjens største nettverk av IT-kompetanse kan vi løse dine IT-utfordringer på tvers av landegrenser. Vi har rådgivere som er spesialisert innen rekruttering og utvelgelse og har lang erfaring med å levere IT-spesialister. Vi kan også ta et totalansvar for IT-driftsmiljøet, som om vi var din egen IT-avdeling. Tjenestene spenner fra IT-support via helpdesk for den enkelte bruker, til drift av helhetlig IT-infrastruktur, skyløsninger, applikasjoner og nettverk.

Kontakt oss for å høre mer om fordelene vi kan gi dere som IKT-Norge medlem og hvordan vi kan hjelpe til med en mer effektiv IT-hverdag.

Robert H. Gundersen
Account Manager IT

M: +47 90 54 54 02

E: robert.h.gundersen@centric.eu