Cruit ble etablert i 1997 og består nå av 18 dedikerte og entusiastiske medarbeidere som alle har fokus på å bistå kunder med å rekruttere dyktige IT-folk.

Cruit IT-rekruttering

Cruit er basert i Oslo, men har oppdrag i hele Skandinavia.

De aller fleste oppdragene deres er av en slik art at de må identifisere og kontakte passive kandidater for å komme i mål. De har derfor utviklet gode og innovative metoder for å komme i kontakt med de rette kandidatene i en svært krevende marked.

Cruit legger stor vekt på utvikling av våre medarbeidere, noe som har medført at de har ni medarbeidere som er DNV GL-sertifiserte og samme antall som er utdannet og sertifisert for å gjennomføre personlighets- og evnetester med cut-e sine testverktøy.

Blant kunder som har gitt dem tillit er det både store og små private selskaper og offentlige virksomheter.

Ta gjerne kontakt for en prat om rekruttering på telefon 913 91 200 eller post@cruit.no

Cruit IT-konsulentformidling

Cruit har gjennom 21 år bygget opp en stor base av konsulenter som bruker Cruit som en kilde til oppdrag. Deres e-postliste inkluderer både frilansere, konsulenter som er ansatt i store eller små selskaper samt konsulentledere og -selgere som har ansvar for å skaffe oppdrag til hele avdelinger av konsulenter. De har ca. 2000 abonnenter som mottar informasjon om aktuelle oppdrag, og de når via disse over 5000 IT-konsulenter hvorav de fleste er i Oslogryta.

Det er gratis å prøve Cruits konsulenformidlingstjeneste. Ingen kostnader påløper før en konsulent er valgt og oppdraget starter.

Ta gjerne kontakt for en prat om konsulentformidling på telefon 920 86 167 eller post@cruit.no