Alle våre arrangementer

NEO

NEO (Norge etter oljen) er IKT-Norges årskonferanse som avholdes hvert år i forbindelse med vår generalforsamling. På NEO tar vi diskusjonene om Norges nye vekstmuligheter, konkurransekraft og omstilling av næringsliv og offentlig sektor. Vi løfter frem ulike sektorer og selskaper, og ser hvordan teknologi og digitalisering kan brukes smart for å skape forretnings- og organisasjonsutvikling.

Det er en klar sammenheng mellom hvor digitaliserte vi er og vår produktivitet. Det betyr at alt som kan digitaliseres må digitaliseres. Men hvordan gjør vi det? På NEO får du innblikk, kompetanse og inspirasjon til å ta digitaliseringsløftet.

PÅMELDING TIL NEO 2019 FINNER DU HER

Har du innspill til hva som bør vises fram på NEO – ta kontakt med thea@ikt-norge.no

Erna Solberg og Jonas Gahr Støre ankommer NEO 2017 i en førerløs buss. Foto: Gorm K. Gaare

IT i praksis

IT i praksis er en undersøkelse som setter fokus på strategi, trender og erfaringer innen bruk av IT i de 500 største private og offentlige virksomhetene i Norge. Rambøll Management Consulting og IKT-Norge ønsker med undersøkelsen å bidra til IT-utviklingen i offentlig og privat sektor. Undersøkelsen ble lansert for 10. gang den 10. august 2017.

IT i praksis i Oslo rådhus 2018. Foto: Roger Fosaas

EHiN

EHiN, «e-helse i Norge», er Norges ledende konferanse for digitalisering av helsesektoren. IKT-Norge har gjennom de fire siste årene samarbeidet med en lang rekke aktører for å lage den ultimate møteplassen for brukere og beslutningstakere innen helsesektoren.

E-helse betyr at man digitaliserer helsesektoren ved bruk av informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT), og på den måten bidrar til at innbyggerne opplever bedre, sikrere og mer effektive helsetjenester.

EHiN 2017 har fire temaspor: Sikkerhet og personvern, forskning, genetikk, kreft og personifisert medisin og velferdsteknologi.

Hovedmålet med EHiN er å løfte e-helse i Norge og Norge som e-helse-nasjon.

EHiN 2018 i Oslo spektrum. Foto: Ard Jongsma

FutureBank

FutureBank er Nordens viktigste FinTech-konferanse samler eksperter fra bank og tech i møtet med politikere og investorer. På denne årlige konferansen inviterer Finans Norge og IKT-Norge til innsikt og debatt om spørsmål som venter fremtidens digitale finanstjenester.

FutureBank 2018. Foto: Roger Fosaas