IKT-Norge har forhandlet frem flere rabattavtaler for sine medlemmer som gir mer igjen på bunnlinjen. Under ser du en oversikt over samtlige avtaler.

Factlines AS

IKT-Norge har på vegne av sine medlemmer inngått en meget gunstig avtale med Factlines AS på tjenester og digital støtte i det vanskelig arbeidet med å følge opp krav til samfunnsansvar og innsikt i leverandørkjeden. Les mer her.

Norsk Førstehjelp AS

IKT-Norge har inngått en meget god avtale med Norsk Førstehjelp AS for å tilby kvalitetshjertestarter, førstehjelpsutstyr og livreddende førstehjelpskurs til våre medlemmer. Det handler om å redde liv! Les mer her.

Centric IT

IKT-Norge har en omfattende samarbeidsavtale med Centric IT for IT-spesialister og outsourcingsløsninger. Les mer her.

Top Temp og House of Consulting – Amesto Group

Top Temp IT og House of Consulting har spisskompetanse innen IT-bemanning. IKT-Norges medlemmer vil oppleve to aktører med svært god kjennskap til IT-næringen. De er opptatt av leveranse og kvalitet, og vil til enhver tid levere de beste IT-hodene til IKT-Norges medlemmer. Les mer om Top Temp her, og les om HoC her.

Føyen Torkildsen

Føyen Torkildsen Advokatfirma er meget velrenommert med ekspertkunnskaper innen juss og IT. Selskapet har blant annet vært sterkt involvert i utarbeidelsen av IKT-Norges standardavtaler. Les mer om avtalen her.

Matrix Insurance – spesialtilpassede forsikringer

Benytt deg av dine unike medlemsfordeler. Som medlem av IKT-Norge har du muligheten til å få spesialtilpassede forsikringer med noen av markedets beste betingelser.

Les mer om avtalene her.

Eneas Service AS

Eneas er Nordens største innkjøper av kraft for bedrifter, og sørger for storkundefordeler og forutsigbare priser gjennom sin innkjøpskompetanse. IKT-Norge har fremforhandlet en avtale som gir 50% rabatt på honorar for tjenesten. Les mer om avtalen her.

Storebrand

Som medlem av IKT-Norge får du prisreduksjon på ytelsespensjon, innskuddspensjon og obligatorisk tjenestepensjon. Les mer om avtalen her.

Kredinor

Les mer her om Kredinors tilbud til IKT-Norges medlemmer. Gjelder inkasso og kredittadministrative tjenester.

Scandic

Scandic er Nordens største Hotellkjede. Les mer om avtalen her.

iStyrelsen

Få hjelp med ditt styrearbeid. Les mer her om iStyrelsens tilbud til IKT-Norges medlemmer her.

Jobbsafari

IKT-Norge og Jobbsafari har inngått avtale om spesialtilbud på stillingsannonsering på Jobbsafari. Les mer om avtalen her.

Gabler Steenberg & Plahte

Få hjelp med pensjon. Les mer om avtalen her.

Santander Consumer Bank AS

Bilfinansiering for både biler i medlemsbedrift og fordeler ved finansiering for ansatte i medlemsbedriftene: IKT-Norge og Santander har inngått en samarbeidsavtale per 10. mars 2015. Målet med samarbeidet er å skaffe medlemsbedriftene gode betingelser ved anskaffelse av biler til bedrift og gode ansattebetingelser gjennom oss! Les mer om Santander-avtalen her.