IKT-Norge

Medlemskap og medlemsfordeler

IKT-Norge tilbyr sine medlemmer en rekke medlemsfordeler. Vi har blant annet forhandlet frem flere rabattavtaler for våre medlemmer som gir mer igjen på bunnlinjen.

En klar stemme

IKT-Norge er en tydelig stemme i media og vi er kjent for vårt gode lobbyarbeid. Vi er til for din bedrift og står på barrikadene for best mulige rammebetingelser for våre medlemmer. Vi gjør lobby-jobben for din bedrift og for vår næring.

Et nav for samarbeid, innovasjon og verdiskapning

IKT-Norge har et mål om å fremme samarbeid mellom medlemmene. Vi er IKT-næringens fremste nettverk. Vi fungerer gjerne som matchmaker mellom enkeltselskaper såvel som mellom selskapene og de premissgivende myndighetene, både i forhold til FoU-prosjekter og eksportinitiativ.

Vi setter ned forum for enkeltområder som fri programvare eller telepolitikk, der det lønner seg å gå sammen om et felles løp. Medlemmer kan fritt delta i alle IKT-Norges forumer uten ekstra kostnader.

Fokuserte tiltak

Vi er den selvsagte arena for å vise at bransjen tar sosialt ansvar, som for eksempel gjennom informasjonsarbeid om  bransjenorm for spam eller fellesdugnaden Grønn it. Vi satser også mye på felles kompetanseløft for bransjen, gjennom tiltak som «Lær Kidsa Koding», trygg nett- og mobilbruk for barn og Rekrutteringskampanjen. Se under bransjeforum/nettverk for mer informasjon.

Standardavtaler

Vi har utarbeidet et sett med balanserte standardavtaler som er blitt tatt godt i mot av både IKT-bransjen og dens kunder. Gode avtaler er viktig for å få til gode kunderelasjoner og en sunn økonomi i bedriften. Våre standardavtaler er den beste måten å forhindre tvist mellom to parter. Vi bidrar til å trygge medlemmenes økonomi med vårt avtaleverk.

Medlemmer får femti prosent rabatt på avtalene. Se under standardavtaler

Juridisk service

Medlemskap i IKT-Norge gir deg mulighet til å benytte landets beste advokater innenfor ikt, forretningsjus og arbeidsrett. Vår juridiske samarbeidspartner er Føyen Torkildsen.

Arbeidsgiverservice

IKT-Norge tilbyr i samarbeid med vår juridiske partner Føyen Torkildsen en egen arbeidsgiverservice for medlemmer.

Oslo Innovation Embassy – London

IKT-Norge tilbyr medlemmer muligheten til gratis kontorplass i London. Les mer om tilbudet her

Rabattavtaler

IKT-Norge har forhandlet frem flere rabattavtaler for sine medlemmer som gir mer igjen på bunnlinjen, les mer om dem her.

Kontaktperson:

Administrasjonssjef

E-post: ea@ikt-norge.no

Telefon: 40202012

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+