Delingsøkonomi gir innovasjon, nye arbeidsplasser og økonomisk fremgang fordi ressurser utnyttes bedre. Delingsøkonomien har et stort sosialt potensiale fordi real- og humankapital utnyttes bedre. På NEO2016 gir vi deg innblikk i fremtidens arbeidstakere!

Meld deg på NEO2016 her, og følg arrangementet på Facebook.

Hele arrangementet streames her fra 9.45!

Disse foredragsholderne hører du under temaet «fremtidens arbeidstakere» på NEO2016!

 

Kjetil Olsen, Norselab
Kjetil Olsen

«Når jobben ikke lenger er et sted»

Kjetil J. Olsen har i over 15 år jobbet med digitale tjenester for rekruttering- og arbeidsprosesser. I 2000 gründet han jobbtjenestendeltidsjobb.no og et par år senere rekrutteringssystemet EasyCruit. I 2004 solgte han begge selskapene til StepStone, hvorpå han senere fikk ansvaret for selskapets strategiutvikling og oppkjøpsprosesser. Fra 2011 til 2015 hadde han rollen som VP, International for verdens ledende frilansplatform, Upwork (tidligere Elance og oDesk), og ledet deres globale ekspansjon. Idag leder Kjetil Norselab – et selskap som utvikler og bygger teknologiselskaper.

image002 (1)Henrik Jesman Sunde, CEO Zoaring

«Den fjerde industrielle revolusjon – forenkling og fleksibilitet»

Henrik Jesman Sunde er medgründer og daglig leder av Zoaring, en raskt voksende Edtech startup fokusert på forenkling for bedrifter. I 2013 var han med å grunnlegge Stavangers første gründerhus Mess&Order. I dag er han med i mange forskjellige selskaper, alt fra applikasjoner for likviditetsstyring til et prosjekt som har som mål å skyte opp en norsk nanosatelitt før 2016 er over.