Det er en klar sammenheng mellom hvor digitaliserte næringer er og produktivitet. Industri, næringsliv og offentlig sektor vil være avhengig av smart teknologi, automatisering og intelligente roboter. Alt som kan digitaliseres må digitaliseres.

På NEO2016 gir vi deg innblikk i hvordan digitalisering vil være nøkkelen til omstilling.

Meld deg på NEO2016 her, og følg arrangementet på Facebook.

Hele arrangementet streames her fra 9.45!

Disse foredragsholderne hører du under temaet «Omstilling» på NEO2016!

 

Arne Norheim, IBMArne Norheim, Country General Manager IBM Norway

«Disruptiv innovasjon og nye muligheter»

Hvordan kan disruptiv innovasjon og bruk av data utnyttes som konkurransefortrinn? IKT har i årtier lagt til rette for nye og mer effektive arbeidsprosesser. Slik er det fortsatt, men nå skaper også teknologien i seg selv helt nye markeder. Endring har blitt en konstant faktor, som alle markedsaktører må forholde seg til.

 

 

 

tomas_alme_3Tomas Nordheim Alme, Chief Medical Officer DIPS

«Omstilling2  –  kontinuerlig endring og kunde-leverandørsamarbeid»

DIPS er en av Norges ledende leverandør av e-helse systemer til norske sykehus. I en kronikk i Dagens Medisin skriver Alme: “Av debatten i media er det imidlertid lett å få inntrykk av at det meste har gått galt og at lite er oppnådd de siste 20 årene i norske e-helse. Det er viktig å korrigere en slik forståelse, fordi den vil lede til gale forbedringstiltak. Forbedringer i e-helsesystemene skjer gjennom hardt arbeid som må involvere de som skal bruke systemet.”

 

 

Berit Svendsen, Telenor

Berit Svendsen, EVP Telenor/CEO Telenor Norway

I samtale med Torgeir Waterhouse

Berit Svendsen gikk inn i rollen som administrerende direktør for Telenor Norge 2011. I en intervju i E24 var hennes råd til hvordan regjeringen skulle takle oljekrisen at få mer fart på digitaliseringen i offentlig sektor og at det vil kreve innovasjon fra offentlig sektor og private aktører som setter fart på økonomien. Vi venter med spenning på hvilke råd Berit kommer å gi regjeringen i samtalet mellom henne, Abraham Foss ledet av Torgeir Waterhouse.

 

 

 

Abraham Foss, Telia Sonera
Abraham Foss, Head of TeliaSonera Norway

I samtale med Torgeir Waterhouse

Abraham Foss har en bakgrunn fra Innovasjon Norge, Sparebank 1, Nycomed og teleoperatøren Maxis Berhad i Malaysia. I juni 2015 ble han Norges-sjef for TeliaSonera. Det sies at han første beslut var å rive ned veggene til sjefskontoret da han ønsket å sitte i kontorslandskap sammen med sine kollegaer. Vi får se hvilke murer han vil rive ned i samtalen med Berit Svendsen, Telenor.

 

 

 

Slack for iOS Upload-1Eivind Roald, Executive Vice President Commercial SAS

Historien om hvordan SAS går fra å ha vært en døende dinosaur til å bli en digital Community plattform.

Eivind Roald is Executive Vice President & Chief Commercial Officer, SAS Group, with global responsibility for branding, sales and marketing activities, product development and revenue management including responsibility for EuroBonus. From 2004-2012 he was at Hewlett-Packard Norway and Managing Director from 2005. Before joining HP, Eivind was Partner at Accenture. He holds a BA in Management from Norwegian Business School.

 

 

Panengstuen

Anne Marit Panengstuen, Konsernsjef Siemens Norge

Tittel på foredrag kommer. 

Anne Marit Panengstuen overtok stillingen som konsernsjef i Siemens august 2014, og ble med det den første kvinnelige lederen i Siemens i Norge. Hun er utdannet ingeniør og har jobbet seg opp i selskapet gjennom en rekke ulike roller og ansvarsområder. I tillegg ble Anne Marit utnevnt som første kvinnelige president i Norsk-Tysk Handelskammer i juni i 2013.