Norge trenger flere ben å stå på, og vi må skape flere arbeidsplasser. Allerede nå ser vi en sterk vekst i nye techselskaper – vår nye olje som skal sikre fremtidig vekst, eksport og verdiskaping. På NEO møter du de som har lykkes og de som skal lykkes.

Meld deg på NEO2016 her, og følg arrangementet på Facebook.

Hele arrangementet streames her fra 9.45!

Disse foredragsholderne hører du under temaet «vekst» på NEO2016!

 

Henrik-Gelato-hiresHenrik Müller-Hansen, CEO og founder Gelato

«The sharing economy makes it possible to go global from day 1»

Henrik founded Gelato in 2007. The team set out to build the world’s most intelligent print cloud: a software that connects users to high end digital print machines at professional print houses around the globe. Today, Gelato enables delivery of printed materials in 40 countries and reaches 1.2 billion people over one single print cloud. In 2015 the revenue of Gelato was 275 million NOK.

Previously, Henrik worked at Tele2, a telco challenging the traditional industry. Henrik held positions such as CEO Tele2 Norway and Head of the Business Customer Area in Sweden.

 

Jón von Tetzchner
Jón von Tetzchner, Founder Vivaldi

Global vekst på 1-2-3, i samtale med Fredrik Syversen

Jón er en av gründerne bak Opera Software, og i 2013 startet han Vivaldi Technologies og lanserte vivaldi.net som inkluderer forum, blogs, chat, deling av bilder og gratis epost; Vivaldi Mail. På NEO2016 kommer Jon å delta i en samtale med Kjartan Slette, Unacast og Johan Brand, Kahoot! som Fredrik Syversen leder. Vi kan nok forvente oss en eller annen avsløring!

 

 

Kjartan Slette, Unacast
Kjartan Slette, COO og Co-Founder Unacast

Global vekst på 1-2-3, i samtale med Fredrik Syversen

Fra 2014 har Unacast vokst til å ha nesten 30 ansatte og kontor i London og New York. På NEO2016 skal han delta i en samtale sammen med Jon von Tetzchner, Vivaldi og Johan Brand fra Kahoot! om “Global vekst på 1-2-3”. Kjartan er og blogger på DN Gründer og der skrev han: “Hvis neste ordet du skal si nå er jantelov, sier jeg, så sier jeg farvel. Janteloven er et litterært grep som for lenge siden mistet sin gyldighet, men som vi holder fast i fordi det er trygt, så slipper vi å risikere”.

 

Johan-Brand-at-Oslo-Innovation-WeekJohan Brand, CEO og CO-founder Kahoot!

Global vekst på 1-2-3, i samtale med Fredrik Syversen

– Målet er verdensherredømme. Du skulle nesten tro vi tuller, men det er helt seriøst. Det er ingen grunn til at det nye Google for utdannelse ikke skal komme fra Norge, har Johan Brand medgründer og CEO i Kahoot! sagt i et intervju. Vi får se hva han har å si i samtalen som skjer mellom Johan, Kjartan Slette og Jon von Tetzchner. Det eneste vi kan være sikre på er at det blir en veldig interessant samtale!

 

 

Stina Liland NysætherStina Liland Nysæther, Program Director Nordics 500 Startups

«Tittel på foredrag kommer»

Stina’s mission is to inspire the new generation of Nordic entrepreneurs to turn their innovative ideas into fast growing businesses that can compete on a global level.

She is a Global Facilitator of the Startup Weekend initiative, a co-founder of Startup Norway and the Startup Extreme festival and has extensive experience across the industry.

 

 

Tobias BæckTobias Bæck, CO-founder Bakken & Bæck

Kunstig intelligens og flyvende esler

Sammen med Johan Bakken startet Tobias Bæck Bakken & Bæck. Da de ikke fant et optimalt verktøy for å dele visuelt arbeid med hverandre som et team så utviklet de Wake, en platform der designere enkelt skal kunne dele visuelt arbeid med hverandre i team og kontinuerligt samle tilbakemeldinger gjennom arbiedsprosessen. Til dette tok de Chris Kalani, tidligere designer hos Facebook til hjelp. De har allerede satt opp et kontor i San Fransisco.