4. april går startskuddet for den største fintech konferansen i verden – denne gang i København. IKT-Norge tar med seg syv lovende fintech selskaper og representerer Norge med en egen paviljong; Fintech Forest.

– Bank og finanstjenester er et område der norske tech selskaper virkelig er i ferd med å markere seg. Den norske fintech bransjen er i sterk vekst, og legges merke til internasjonalt.

– Oslo ble for få dager siden kåret til en av de mest lovende fremtidige hubbene for fintech i verden. Det skal vi være stolte av, men også jobbe hardt for å leve opp til, både fra bedriftenes, bankenes, myndighetenes og investorenes side, sier Freihow.

Zwipe, Banqsoft, Promon, Evry, Encap Security, Auka og Spiff skal representere Norge og vise omverden hvilke muligheter Norge kan by på innen fintech. Syv forskjellige bedrifter som har gått sammen for å vise bredden og kompetansen Norge har innenfor fintech.

– Jeg er veldig glad for at vi sammen med med våre medlemmer setter opp paviljongen FinTech Forest. Det viser godt hvilken ånd som finnes i fintech-sektoren i Norge. At vi sammen vil vise verden hvor mye bra og spennende som skjer i Norge. Jeg er overbevist om at de norske bedriftene kommer å få mange gode kontakter her og høste stor oppmerksomhet.

Paviljongen FinTech Forest(G16) åpnes mandag kl 18.00 av Ambassadør Ingvard Havnen, Anita Krohn Traaseth, Innovasjon Norge og Liv Freihow, IKT-Norge.

Følg med på hva skjer på twitter @FintechForest.