Nyhet,

– Norge er for passive i å bekjempe cyberangrep

Cyberangrepene mot Norge eskalerer. Hva gjør Norge nå for å møte den nye situasjonen? Det diskuterer administrerende direktør i IKT-Norge, Øyvind Husby, i siste episode av Cisco-podcasten “Digitalisering for ledere”.

Nyhet,

Møt dem som bygger fremtidens Norge

Norge er på full fart inn i en kompetansekrise, og IKT-kompetanse er en stadig større knapphetsressurs. Riktig balanse mellom innleide spesialister, konsulenter og egne eksperter i bedriftene er avgjørende for at vi skal løse de store oppgavene som ligger foran oss.

Nyhet,

Delta på Girl Tech Fest 2021!

Girl Tech Fest er dagen hvor 10-årige jenter får utforske hva teknologi kan brukes til. Interessen fra jentene, lærere og våre kvinnelige IT-veiledere er enorm!

 

Nyhet,

NDLA, et monopol

Monopolister har en egen evne til å bli innadvendte og bortskjemte. IKT-Norge mener at våre elever og lærere fortjener bedre.

Nyhet,

Lenker til arrangementene på Arendalsuka

IKT-Norge vil i løpet av tre hektiske dager under Arendalsuka gjennomføre hele 26 arrangementer på Castelle bar, midt i Arendal sentrum. IKT-Norge vil også mandag 16. august lansere en ny medie-kampanje som skal gå frem mot valget.

Nyhet,

Vår felles digitale grunnmur

Stortingsmeldingen om ekom ble nylig behandlet i Stortinget. For IKT-Norge har det vært viktig å understreke behovet for en trygg og forutsigbar ekompolitikk som gir insentiver til fortsatt høye investeringer i konkurrerende infrastruktur.

Nyhet,

IKT-industrien bygger fremtidens Norge

Varmen stiger, vaksinering går etter planen, og samfunnet åpner opp – trinn for trinn. Når vi nå snur oss – ser vi at Norge er et av landene som har klart seg best gjennom pandemien. En sentral drivkraft er IKT-næringen. Norge har verdens beste digitale infrastruktur, vi er nr. 1 i Europa på bruk av […]