Nyhet,

Delta i IKT-Norges lønnsundersøkelse 20201

Hele 60-90 prosent av kostnadene hos våre medlemmer stammer fra lønn og goder, og vi har derfor inngått samarbeid med Nordic Reward Partners for å få en enestående lønnsundersøkelse på plass for IT-industrien.

Nyhet,

Perspektivmelding for innovasjon og nyskaping

Perspektivmeldingen som ble presentert før helgen beskriver regjeringens strategier for å møte utfordringene Norge står overfor frem mot 2030 og 2060, og hvordan man planlegger å møte disse.

Nyhet,

Taper Norge i det digitale kappløpet?

Behovet for IKT-kompetanse er stadig økende. Sammen med seks andre IKT-organisasjoner vil IKT-Norge få overlevert et kunnskapsgrunnlag som beskriver tilbudet og etterspørselen av IKT-kompetanse fram mot 2030.

Nyhet,

Hva jobber vi med nå?

Mye av det vi jobber med i IKT-Norge handler om å påvirke politikken slik at det blir enklere å starte, vokse og lykkes som IKT-bedrift i Norge. Få oversikt over vårt politiske arbeid akkurat nå.

Nyhet,

IKT-Norge med ny visuell identitet

I over 20 år har IKT-Norge vært en pådriver for digitalisering og bruk av ny teknologi for å skape vekst og et mer bærekraftig samfunn. Nå har vi redesignet vår visuelle profil.

Nyhet,

Vil du påvirke partiprogrammene?

De politiske partiene jobber med sine nye partiprogram. Vi gir innspill på hvordan de kan legge til rette for en enda mer treffsikker og effektiv digitaliseringspolitikk.