Nyhet,

NEO 2021: “Sammen for vekst»

IKT-industrien og offentlig sektor er avhengige av hverandre. Det offentlige må ha IKT for å effektivisere, industrien må ha offentlige kunder og gode rammer for å vokse og skape eksportinntektene vi alle skal leve av etter oljen.

 

Nyhet,

Norge med storeslem i EUs forskningssamarbeid!

Oslo kommune med partnere får nesten 100 millioner kroner av EU-kommisjonen til å teste nye transportløsninger. – For våre medlemmer betyr dette både nettverk og business sier Fredrik Syversen i IKT-Norge.

 

Nyhet,

Nye topper inn i IKT-Norges styre

IKT-Norges generalforsamling valgte nye styremedlemmer den 28. april. Petter-Børre Furberg (adm.dir. Telenor), Hans Henrik Merckoll (adm.dir. IBM) og Kristine Bjørnstad (daglig leder i NoA Ignite) trer inn i det nye styret.

Nyhet,

Lansering av GoForIT 21. april

GoForIT er samarbeidet for kunnskapsutvikling i skjæringspunktet mellom digitalisering og bærekraft. Et initiativ fra IKT-Norge, NITO, Tekna, NTNU, Microsoft, Sopra Steria, Dell, Universitetet i Agder, Bouvet, NMBU og Atea.

Nyhet,

Seminar med Crossworkers

Vårt medlem Crossworkers har laget en serie med digitale seminarer som de deler med oss og våre søsterorganisasjoner i Norden. 

Nyhet,

Delta i IKT-Norges lønnsundersøkelse 20201

Hele 60-90 prosent av kostnadene hos våre medlemmer stammer fra lønn og goder, og vi har derfor inngått samarbeid med Nordic Reward Partners for å få en enestående lønnsundersøkelse på plass for IT-industrien.

Nyhet,

Perspektivmelding for innovasjon og nyskaping

Perspektivmeldingen som ble presentert før helgen beskriver regjeringens strategier for å møte utfordringene Norge står overfor frem mot 2030 og 2060, og hvordan man planlegger å møte disse.