Nyhet,

Stor seier for elevenes læring

I dag fattet et samlet Storting et viktig vedtak for elevers læring, læreres pedagogiske valgfrihet og ikke minst kvalitet og innovasjon i digitale læremidler.

Nyhet,

IKT-Norges kompetanseundersøkelse 2017

Årets undersøkelse viser at norske selskaper har kritisk mangel på IT-kompetanse. 38% av virksomhetene som har besvart undersøkelsen sier at de har ledige IT-stillinger de ikke har fått besatt i løpet av de siste 12 månedene.

Nyhet,

IKT-Norges innspill til regjeringsplattform 2018-2021

I dialog med våre medlemmer har vi nå utarbeidet våre forslag til politiske tiltak til den nye regjeringsplattformen. Både vi og våre medlemmer er opptatt av at det legges til rette for at digitalisering og smart bruk av teknologi i hele næringslivet og i offentlig sektor.

Nyhet,

Arena Oslo – the Smart Event City

Klyngeprosjektet «Arena Oslo - the Smart Event City» er tatt opp som nytt Arena-prosjekt. Det kunngjorde næringsminister Monica Mæland og kommunal- og moderniseringminister Jan Tore Sanner.

Nyhet,

IKT-Norge støtter #SystemDown

- Ledere må være tydelige og skape en kultur der det er lav terskel for å si fra. Trakassering og overgrep er helt uakseptabelt, og de som varsler skal være trygge på at lederen tar det på alvor, sier adm.dir. i IKT-Norge, Heidi Austlid.

Nyhet,

Mange seiere for IKT-Norge i budsjettforliket

Onsdag kveld kunne Venstre, KrF, Høyre og Fremskrittspartiet presentere en budsjettavtale for 2018. Når vi gjør opp status «dagen derpå», ser vi at IKT-Norge har vunnet fram med mange viktige saker på vegne av næringen.

Nyhet,

Budsjett i spill

Et sted i stortingsbygningen sitter fire personer med bisittere og prøver å bli enige om hva slags budsjett landet skal styres etter i 2018.

Nyhet,

Fintech Regulatory Guide

På vegne av bransjen har IKT-Norge i samarbeid med advokatfirmaet Selmer utarbeidet en gratis fintech-guide for gründere. 

Nyhet,

Digitalt kast for industrien

Norsk Katapult-ordningen kom endelig på plass. Etter tøff konkurranse mellom 38 søkere ble Kristiansand og Raufoss vinnerne. Vi gratulerer SINTEF spesielt i dag. Raufoss-miljøet skal jobbe med digitalisering av industrien.