Nyhet,

Slik beskytter du deg mot hackere

Ved å melde deg på IT-SecPro til IT-sikkerhetsukene i februar, vil du som jobber med IT-sikkerhet få de siste sikkerhetstrender og råd om hvordan du bør beskytte ditt selskap.

Nyhet,

Billig betaling og gode kundereiser med open banking

Tink er europeisk tankeleder innen “bankrevolusjonen” open banking. Gjennom IKT-Norge ønsker de kunnskapsutveksling, dialog og networking. Les mer om open banking og Tink sine ambisjoner i dette medlemsintervjuet.

Nyhet,

En ny måte å lære på

I løpet av noen hektiske vårdager i mars 2020 fikk hundretusenvis av elever en helt ny og digital skolehverdag. Det ga en eksplosiv vekst i antall brukere for selskaper som jobber med digitale læremidler. Mye av dette ble gjort på dugnad fra selskaper, skoleledelse og lærere. Nå skal vi over i en ny epoke.

Nyhet,

– Norge er for passive i å bekjempe cyberangrep

Cyberangrepene mot Norge eskalerer. Hva gjør Norge nå for å møte den nye situasjonen? Det diskuterer administrerende direktør i IKT-Norge, Øyvind Husby, i siste episode av Cisco-podcasten “Digitalisering for ledere”.

Nyhet,

Møt dem som bygger fremtidens Norge

Norge er på full fart inn i en kompetansekrise, og IKT-kompetanse er en stadig større knapphetsressurs. Riktig balanse mellom innleide spesialister, konsulenter og egne eksperter i bedriftene er avgjørende for at vi skal løse de store oppgavene som ligger foran oss.

Nyhet,

Delta på Girl Tech Fest 2021!

Girl Tech Fest er dagen hvor 10-årige jenter får utforske hva teknologi kan brukes til. Interessen fra jentene, lærere og våre kvinnelige IT-veiledere er enorm!