Nyhet,

-Vi kan ikke si at vi ikke visste

IKT Norge mener trusselsituasjonen i Norge må høyere på agendaen. Det er flere ting i trusselbildet som går igjen år etter år, som for eksempel at Russland og Kina vil svekke det norske demokratiet. Norge må være mer på ballen når det gjelder sikkerhet.

Nyhet,

Gjør det enklere for mennesker, bedrifter og organisasjoner

Stratsys er nytt medlem i IKT Norge. De leverer digitale plattformløsninger som bidrar til å holde bedre oversikt over prosesser, planer og rapporter, men også for å ivareta interne målsettinger innen bærekraft, risikokontroll og informasjonssikkerhet.

Nyhet,

IKT Norge ønsker ny åpenhetslov velkommen

Rundt 9 000 norske virksomheter vil få nye krav til åpenhet om menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold når den nye «åpenhetsloven» trer i kraft 1. juli 2022. Selv om det kan bli krevende for enkelte bedrifter, er det en lov IKT Norge ønsker velkommen.

Nyhet,

Ny episode av IKT Norges podcast «Digitale dilemmaer»

Podcasten «Digitale dilemmaer» handler om dilemmaene som dukker opp i skjæringspunktet teknologi, bærekraft og politikk. Episode 5 handler om samspillet mellom IT og bærekraft, spesielt innenfor utdanningssystemet og historien bak samarbeidsarenaen GoForIt.

Nyhet,

NMBU blir medlem i IKT Norge

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) på Ås er det første universitet som blir medlem i IKT Norge. Et samarbeid om bærekraft, digitalisering og kompetanse vil være viktig for begge parter,

Nyhet,

7 forslag til framtidens skattesystem

IKT Norge lanserte i dag 7 konkrete endringer i skatte- og avgiftssystemet for å styrke nødvendig omstilling av Norge gjennom teknologiutvikling, digitalisering og grønn vekst.