Nyhet,

Stortinget må stoppe trusler og utpressing i fildelingsaker

Oslo tingrett har gitt danske Njord Law Firm medhold i kravet om å få vite identiteten til over 20.000 nordmenn som kan ha lastet ned filer ulovlig. - Stortinget bør endre loven slik at denne typen utpressing ikke skal være mulig, sier IKT-Norges direktør for internett og nye medier, Torgeir Waterhouse.

Nyhet,

Alle kasser og butikkdataløsninger må oppgraderes i løpet av 2018

IKT-Norge organiserer leverandører av kasse- og butikkdataløsninger i Norge. I forbindelse med ny lovgivning må alle kasser være i henhold til ny lov og forskrift innen utgangen av 2018. For å bidra til en enklest mulig overgang har bransjen sammen utarbeidet en ny bransjenorm for kasse- og butikkdataløsninger.

Nyhet,

Møt FutureBank-partner Dreams

- Bankene kan ikke klore seg fast i fortidens inntektsmodeller og gammel storhet, men må holde seg relevante nok til å fortjene en plass – på mobilskjermene våre, i digitale tjenester og ute i den fysiske verden, sier Øystein W. Høie, Country Manager i Dreams Nordic.

Nyhet,

Velkommen til IKT-Norges Bredbåndsforum

Det gleder oss å ha fått på plass en solid arbeidsgruppe for IKT-Norges Bredbåndsforum. Med Bjørn Rønning fra Digital Footprint i spissen skal gruppen foreslå og legge til rette for saker forumet skal jobbe med.