appworks logoOm to uker arrangerer IKT-Norge og Mobilen.no Nordens viktigste app-konferanse i Oslo. Den 24. mai tropper mer enn 20 topp foredragsholdere fra inn- og utland opp for å fortelle om alt som skjer i dette markedet. Et marked som bobler over av kreativitet, nye løsninger, plattformer, apper og forretningsmodeller. Vi skal ta opp alle disse temaene i løpet av AppWorks 02.

IKT-Norge-medlemmer får 20 prosent rabatt på billettprisen. Ta kontakt med Elisabeth Aas for å få promokode som skal brukes ved registrering.

Programmet er nå klart og vi har et ekstremt kompetent panel med foredragsholdere, som ser på utvikling og business i appsmarkedet, både på smartmobiler og nettbrett.

Hva bør utviklerne tenke på? Hvordan lager man god business i dette markedet? Er det mulig å få tak i VC-penger i det nordiske markedet? Går det an å drive internasjonalt fra denne delen av verden?

Under er noen av foredragsholderne som kommer og flere finnes på nettet på www.appworks.no/02/agenda.php:

Horace Dediu, Asymco
Hvilke plattformer blir viktige fremover? Hvor tjenes pengene? Hva er post-PC-æran? En av de aller beste analytikerne i dette markedet kommer for å fortelle om hvordan utviklingen går videre.

Ric Ferraro, Golden Gekko
En av ekspertene innenfor geolokasjon er Ric Ferrarro. Han startet for noen år tilbake selskapet GeoMe og har nå tatt steget videre til Golden Gekko. Han vil fortelle om sine erfaringer innenfor dette feltet og hva fokus bør være fremover.

John Valentine, SCVNGR
Under årets SXSW var det ett selskap som var på alles lepper. SCVNGR lager en plattform som kombinerer geolokasjon, spill og premier i en salig blanding. Tenk Foursquare eller Gowalla på steroider, med litt Facebook Deals på toppen. De kommer til AppWorks og har laget et helt spesielt SCVNGR-spill bare for deltagerne.

Mette Lykke, Endomondo
Smartmobilen har blitt en av de viktigste fitnessplattformene våre. En rekke aktører kjemper om å ta over for de kjente merkevarene. En av disse er danske Endomondo, som har en interessant og ekspansiv plattformstrategi. Gründer Mette Lykke kommer til AppWorks.

Christophe Joyau, Nokia
Lokasjon er en av nøklene i kampen rundt de forskjellige mobile økosystemene. Hva skjer videre med Nokia, nå som de har valgt Microsoft som partner. Hvordan er strategien i forhold til utviklere og partnere generelt.

Martin Sivertsen, Klapp Media
Under årets Gulltaggen-arrangement vant NRK P3 Urørt-appen prisen for beste mobilapplikasjon/-tjeneste. Klapp Media og utvikler Martin Sivertsen har designet og utviklet appen i samarbeid med NRK P3. Martin vil fortelle om dette samarbeidet.

Jonas Feiring, Making Waves
I årene fremover vil det å jobbe med mobil være ensbetydende med å kunne håndtere flere plattformer. Dette foredraget ser på denne problemstillingen, viser til gode case og ser særlig på såkalt responsive design som en måte å møte denne utfordringen på.

Audun Kjelstrup, Nordaaker
Hva er best måte å forholde seg til flere plattformer på? Bør man gå på alle plattformene samtidig eller fokusere på én? Finnes det gode verktøyer. Audun fra Nordaaker ser på denne problematikken, spesielt sentrert rundt verktøyet Phonegap.

Ignite@AppWorks
Ignite-sesjonene har blitt tatt i bruk over hele verden de siste årene. 20 slider á 15 sekunder gir det 5 korte minutter med inspirerende, motiverende og engasjerende foredrag som skal ligge litt på sidelinjen. Kunst, menneskelig app, Finn-tall og mobil konsertbruker er noen av temaene vi skal pense inn på i en liten halvtime.

Se flere detaljer i på nettsidene til AppWorks.

Sørg for at du får vært med på den beste applikasjonskonferansen i det nordiske markedet. Bestill din billett i dag.