På The Shift får du møte verdensenere innen growth hacking, produktledelse og selskapsbygging. Berit Svendsen, som nylig gikk fra Telenor til Vipps, innleder om sine erfaringer med innovasjon i veletablerte selskaper. IKT-Norge gir alle medlemmer deltakerrabatt.

Konkurransen innen betalingsløsninger øker

Vipps startet med vennebetaling og har siden den gang lansert betalingsløsninger for person til bedrift, netthandel, faktura og betaling i butikk. Selskapet utvikler nå tjenester for norske og internasjonale brukere. Berit Svendsen har nylig gått til stillingen som ansvarlig for å bygge opp betalingsløsningen Vipps i utlandet.

– Når man konkurrerer med kjemper som Apple Pay og Google Pays ikke bare i Norge men nå også i det internasjonale markedet er innovasjon viktigere enn noen gang for Berit Svendsens nye arbeidsgiver Vipps. Vi er derfor særs fornøyde med at hun kommer til The Shift. Her vil hun innlede om sine tidligere erfaringer med å drive innovasjon i etablerte selskaper, samt hvordan Vipps sikrer høy innovasjonskraft i tiden fremover, sier Fredrik Syversen direktør for næringsutvikling i IKT-Norge, som skal moderere samtalen med Berit Svendsen.

fredrik og berit the shift

Corporate innovation

Fokus for The Shifts spor om «corporate innovation» er å vise hvordan veletablerte selskaper driver fram utvikling for å holde tritt med konkurransen de møter. Vi vil få høre innledere som har førstehåndserfaringer i praktiske innovasjonsprosesser og digital forretnings- og produktutvikling. I denne vertikalen vil genuine eksempler stå i fokus framfor teori.

IKT-Norge er partner på The Shift, og alle ansatte i IKT-Norges medlemsbedrifter gis 30 % rabatt. Merk at e-post med rabattkode sendes deg et par minutter etter at du har sendt inn din forespørsel.

SKAFF DEG BILLETT MED IKT-NORGES RABATT HER  

Hva er The Shift?

the shift

The Shift er det ledende eventet som samler entreprenørene i Norge, enten det er tidlig fase/Startups eller corporates. Fokus for The Shift er å dele erfaringer fra det å omsette strategi til handling når det kommer til å sette nye ideer og selskap ut i livet, være seg det er en startup, en corporate spin-out eller et startup/corporate partnership.

Andre innledere

Hafslunds CIO Jon Andreas Pretorius vil gi oss innsikt i hvordan de transformerer selskapet til en plattform for å muliggjøre innovasjon i en helt annen fart og skala.

Jørn Haukøy i Code11 jobber med de største selskapene i Norden og er for tiden en av de fremste innen operasjonalisering av innovasjon og digital transformasjon. Han vil dele sin oppskrift!

Dan Toma, er medforfatter av boken «The Corporate Startup», og er en av drivkreftene bak ‘Innovation Accounting’. Han vil forelese i hvordan man kan måle innovasjon slik at den sikres finansiering og realisering.

Gründeren og CEO for videoplattformen Vibbio, Marianne Bratt Ricketts har fått en god dose erfaring fra å jobbe med store etablerte selskaper. Hva er suksesskriteriene for å få til et fruktbart samarbeid, og hva er fellene?

Leif Verdu-Isachsen, er Head of Design i Halogen. Han har lang fartstid fra å jobbe med noen av Norges største selskaper og vil snakke om hvordan ‘Design Thinking’ kan være et sterkt virkemiddel for innovasjon, på strategisk, taktisk og operasjonelt nivå.

En gjeng verdensstjerner

Mannen bak begrepet «Growth hacking» Sean Ellis, tok Dropbox og Eventbrite til nye høyder. Den 14. november står han på hovedscenen på The Shift sammen med Bo Ren (Facebook, Instagram og Tumblr), Lisa Long (Skype og Telenor) og Yara Paoli (Skyscanner).

Vel møtt!

Les mer om The Shift her!