I forbindelse med et felles UD-prosjekt inviterer vi og vår srilankiske søsterorganisasjon SLASSCOM våre medlemmer med på delegasjonsreise til Sri Lanka.

kopi av norwegian tech week sri lanka

Vår søsterorganisasjon SLASSCOM lanserer sin nasjonale AI-strategi under AI Nation den 6. november. Dette vil gi et innblikk i AI-arbeidet i regionen, samt innblikk i hvilke muligheter samarbeid innen AI kan gi norske bedrifter og aktører. Sri Lanka som nasjon vil satse på AI som sin neste store eksportartikkel. Landet er tidligere kjent for softwareutvikling og regnskap, men ser nå på  AI som en viktig faktor for å styrke landet som en internasjonal IT-aktør.

Sri Lanka er strategisk plassert som en inngangsport til markeder i Sørøst-Asia. For bedrifter som ser på muligheter for ekspansjon i regionen vil det bli lagt opp til møter med aktører som kan bistå innenfor dette.

Gjennom møter med norske og lokale virksomheter er dette en god arena for deg som ønsker bedre innsikt i hvorfor drive med offshoring, utviklingen til offshore 3.0 og mulighetsbildet som finnes for norske selskaper som ønsker å ekspandere eller outsource sin utviklingsavdeling.

Det blir anledning til å bli kjent med de enkelte bedrifter i forkant av reisen. Flere selskaper og startups kommer til Norge i forbindelse med Oslo Innovation Week, noe som kan være en gyllen sjanse til å bli kjent med mulighetene.

6. November: AI Nation

7. November: DevDay

8. November: Skills & Knowledge day

Er du interessert? Ta kontakt med Fredrik Syversen: fs@ikt-norge.no