For 15. året på rad reiser IKT-Norge og Innovasjon Norge med norske teknologibedrifter til verdens største mobilmesse i Barcelona. Vi ønsker våre medlemmer velkommen til å bli med!

erwan hesry 407959 unsplash

Effektivt utstillingsvindu

Mobile World Congress (MWC) er verdens største messe for IKT, mobilkommunikasjon og tilhørende teknologier og er et viktig tilbud for norske aktører som vil entre det virkelig store markedet. MWC tiltrekker seg enorm interesse fra innovative aktører over hele verden. Dette er stedet de norske teknologibedriftene treffer eksisterende og potensielle kunder og danner viktige internasjonale nettverk, i både formelle og mindre formelle sammenhenger.

Et annet aspekt er deltakelse fra både norsk og internasjonal presse som er i Barcelona for å plukke opp de siste bransjenyhetene. Kombinert med å være på samme arena som de aller største operatørene og selskapene gjør dette MWC til en ypperlig anledning til å vise seg fram.

Norsk paviljong og felles aktiviteter

Det er et par ledige plasser til den norske paviljongen. Ta kontakt med Innovasjon Norge hvis du ønsker mer informasjon om den norske standen.

Hvis du vil delta på messen med egen stand eller som besøkende kan du også gjerne ta kontakt med oss for å få informasjon og invitasjoner til aktiviteter som planlegges under MWC.

Ta gjerne kontakt!

IKT-Norge: Fredrik Syversen, direktør for næringsutvikling
E-post: fs@ikt-norge.no eller på telefon: 920 32 470

Innovasjon Norge: Grethe Bergsland, Director
E-post: grethe.bergsland@innovasjonnorge.no eller telefon: +34 679 130 536