26.-28. august 2019 arrangeres Sikkerhetsfestivalen for første gang.

sikkerhet

Norsk Informasjonssikkerhetsforum (ISF) ønsker ditt bidrag til Sikkerhetsfestivalen på Lillehammer. Send inn forslag til foredrag og annet innhold av faglig karakter som kurs, workshops, konkurranser, debatter, hackathons med mer.

ISF ønsker bidrag fra hele fagområdet, både teoretiske og praktiske tilnærminger. Erfaringsforedrag er alltid populært!

Det eneste de ikke ønsker seg er direkte produkt- eller leverandørpresentasjoner. Det kommer en egen sponsorinvitasjon.

Kjenner du noen andre som kunne hatt lyst til å bidra? Send inn navnet på personen, så tar ISF kontakt (mer info under).

Svarfrist er 15. februar 2019.

Forslaget må inneholde:

  • Tittel på bidraget
  • Kort beskrivelse av innhold
  • Navn og tittel på arrangør/foredragsholder

Send ditt forslag på e-post til cfp@isf.no

Som bidragsyter deltar du gratis på hele festivalen.

Hva er Sikkerhetsfestivalen?

Sikkerhetsfestivalen er en arena for erfaringsutveksling. Den arrangeres for første gang i 2019. ISFs ambisjon er at dette skal bli Norges største og viktigste sikkerhetsarrangement, og en samlende arena for alle med interesse eller ansvar for informasjonssikkerhet.

Festivalen er et samarbeidsarrangement mellom en rekke virksomheter og organisasjoner som jobber med sikkerhet i Norge.

Når arrangeres Sikkerhetsfestivalen?

Sikkerhetsfestivalen 2019 arrangeres 26.-28. august på Lillehammer. Mandag starter festivalen med keynotes i plenum før det møtes til hagefest og feiring av ISFs 25. årsjubileum på kvelden. Tirsdag og onsdag er det parallelle spor i festivalområdet i Lillehammer sentrum. Tirsdag blir det i tillegg festivalkveld med god mat, drikke og underholdning.

Hvem arrangerer Sikkerhetsfestivalen?

Hovedarrangør for Sikkerhetsfestivalen er Norsk Informasjonssikkerhetsforum i samarbeid med Oppland fylkeskommune og Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. Samarbeidspartnere i festivalen er Dataforeningen, Cloud Security Alliance, ISACA, IKT-Norge, Difi, NorSIS, Cyberforsvaret, Cyber ingeniørskolen, Næringslivets sikkerhetsråd, Lillehammer kommune, NTNU og Universitetet i Oslo.