DEV DAY 2017 nærmer seg med stormskritt, og skal bli et større arrangement enn noen gang tidligere.

Dette er femte året på rad TIQRI arrangerer Sri Lankas største utviklerkonferanse, men første året vi i IKT-Norge er med som samarbeidspartner i forbindelse med vårt UD-prosjekt, sammen med vår søsterorganisasjon, SLASSCOM i Sri Lanka.

Årets foredragsholdere kommer fra ulike bakgrunner og har meget god erfaring og innsikt på sitt felt. Vi skal innom områder som infrastruktur og sikkerhet, skytjenester, design thinking, DevOps, AI og maskinlæring, teknologien bak undervannsdronen BluEye  og «the exploration of Mars». Det vil bli en god miks av norske og utenlandske foredragsholdere.

Fredag morgen vil dere få muligheten til å møte norsk-eide og lokale IT foretak, med spenn innenfor software produkt-utvikling, IT drift, og generelle IT-tjenester. Vi møter den norske ambassaden til frokost sammen med IKT-Norges Heidi Austlid, NBASL styre (Norwegian Business Association Sri Lanka)  og medlemmer og lokale bedrifter.

Det blir anledning til å bli kjent med de enkelte bedrifter i forkant av konferansen, og flere vil bla. delta på Oslo Innovation Week. Etter lunsj blir det så bedriftsbesøk hos flere norske og lokale selskaper, og det blir også anledning til å booke egne møter for de som ønsker det.

Vi satt opp en gruppepris på 18.000 NOK som inkluderer følgende (prisene er forbeholdt endringer dersom flyprisene skulle endres):

07.11: Avreise Oslo Lufthavn, Gardermoen kl. 07:40 med Qatar Airways med mellomlanding i Doha. Ankomst Colombo 08.11 kl. 01:45. Transport direkte til hotellet for resten av natten. Total reisetid: 13:45 timer.

08.11: Velkomstevent på den norske ambassaden.

09.11: DEV DAY 2017, Sri Lankas største utviklerkonferanse.

10.11: Møter og workshops med lokale bedrifter og norsk-eide foretak.

11.11 – 12.11: Deilig avslutning i sør med Sri Lankas strender, palmer og generell gjestfrihet.

13.11: Avreise Colombo med Qatar Airways 04:10 på morgenen med oppmøte 00:00 på flyplassen og mellomlanding i Doha. Ankomst Oslo Lufthavn, Gardermoen 13.11 kl 13:25.  Total reisetid: 13:45 timer.

Vi trenger en tilbakemelding fra deg/dere innen 15.09 her.

Om noe er uklart kan både TIQRI og IKT-Norge kontaktes:

Fredrik Syversen (IKT-Norge): fs@ikt-norge.no

Lene Normann Olsen (Tiqri): lno@tiqri.com