Vi søker en sulten kommunikasjonsrådgiver med blikk for teknologi og politikk. Du vil ha ansvar for IKT-Norges strategiske og operative kommunikasjonsarbeid, og styrke organisasjonens og den digitale næringens synlighet. Vi er på jakt etter en initiativrik person med erfaring fra arbeid i eller med media, politisk kunnskap og bredt nettverk.

FRISTEN HAR GÅTT UT!

Du får muligheten til å jobbe i et dynamisk miljø med 10 dedikerte og dyktige kollegaer. Vi har over 400 medlemmer som alle jobber for digitalisering nasjonalt og internasjonalt. IKT-Norge er en uavhengig interesseorganisasjon som hver dag jobber med å skape bedre rammebetingelser, utvide markedsmulighetene og synliggjøre betydningen av digitalisering som motor for omstilling og vekst. IKT-Norge jobber for at Norge skal være et attraktivt land å være i for de digitale bedriftene og for at Norge skal bli et bedre land for innbyggerne ved hjelp av smart teknologi. For å sikre fremtidens velferd må norske innbyggere, næringslivet og offentlig sektor være ledende i utvikling og bruk av IKT.

IKT-Norge er den viktigste stemmen i dette arbeidet.

Du er glad i å jobbe, er fleksibel og en god lagspiller. Du er en god historieforteller, har sterk skriftlig fremstillingsevne, ser medievinklinger og trives med å selge dem inn. Du er opptatt av mennesker, politikk og teknologi. Vi tilbyr konkurransedyktig betingelser og et suverent arbeidsmiljø.

Er du vår nye engasjerte medarbeider? Da vil vi gjerne at du tar kontakt med administrerende direktør Heidi Austlid på telefon 90745210 eller heidi@ikt-norge.no. Søknadsfrist 20. mai.