Bankene blir stadig mer avhengig av teknologi for å levere gode kundeopplevelser, og som første bank har DNB meldt seg inn i IKT-Norge. Dette markerer vi med et frokostseminar 22. mai, der vi spør «Hva må til for at finansteknologi skal bli Norges neste vekstnæring?»

Forutsetningene burde være gode. Norge har et av verdens mest effektive banksystem, og har i årevis levert produkter som letter hverdagen. BankAxept, BankID og Vipps viser at samarbeid på tvers fungerer, men hva må til for at norske aktører skal kunne konkurrere med de store teknologiaktørene i fremtiden?

Programmet vil ta for seg hvordan DNB og IKT-Norge ser for seg fremtidens bankhverdag, og hvilke mulighetsrom som vil åpne seg gjennom gode samarbeid på tvers av corporates, startups og myndigheter. Hvilke nye samarbeidskonstellasjoner og produkter vil dukke opp i kjølevannet av GDPR, økt fokus på ny teknologi og initiativ som open banking? Her vil vi få høre perspektivene til alt fra store etablerte aktører og til mindre startups.

Hva kan for eksempel myndighetene gjøre for at Norge skal kunne bli et sentrum for utvikling av finansiell teknologi? Hvordan kan vi legge til rette for å lage lekeplasser, sandkasser og andre rammeverk for at teknologibedrifter skal kunne følge utviklingstempoet vi ser i dag?

Ta turen innom Kulturhuset onsdag 22. mai for en begivenhetsrik og kompakt frokostsamling. Dørene åpnet 8:30, programmet starter 9:00 og vi vil garantere deg at du vandrer inspirert inn på kontoret ditt i 11-draget.

Meld deg på her – få plasser igjen.