Les mer om hvorfor BanQsoft ønsker å være FutureBank-partner.

3bqslogocmyk

Spørsmålene er besvart av BanQsofts CEO Terje Kjøs.

Hvorfor ønsker dere å være FutureBank-partner?

FutureBank har blitt en sentral møteplass for bank-, finans- og teknologibedrifter i Norge. Banqsoft synes det er viktig å være tilstede for å møte våre både eksisterende og potensielle kunder, og få en oppdatering på relevante temaer i en bransje som er i endring. Vi har et godt samarbeid med IKT-Norge gjennom deres Fintech Forum, så det er naturlig for oss å også bidra til FutureBank-eventet og forsøke å se litt inn i fremtiden for bransjen.

Hvilke ønsker har dere for utviklingen innenfor fintech i Norge i årene som kommer?

Banqsoft ønsker nye fintech-aktører velkommen, og opplever at fintech-hypen begynner å stabilisere seg med aktører som har solide forretningsmodeller og gode forutsetninger for fremtiden. Ønskene fra vår side er at de etablerte bankene og aktørene tør å tenke nytt og utfordre både seg selv og sine leverandører for å skape innovasjon. Samtidig ønsker vi et godt samarbeid mellom de ulike fintech-leverandørene slik at man kan finne kompletterende løsninger som kan gi en solide og innovative tjenester i markedet som også kan tilbys utenfor Norges grenser.

Hvem ønsker dere å møte på FutureBank?

Vi ønsker å møte eksisterende og potensielle kunder, samt aktuelle teknologileverandører fra fintech-bransjen som man kan samarbeide med.

Hvorfor bør man delta på årets FutureBank?

For å få inspirasjon og innsikt til hva fremtiden bringer av muligheter og utfordringer innenfor bransjen, og møte likesinnede for en god diskusjon.

Les mer om FutureBank 2018 og meld deg på her.