FutureBank-partner Bisnode mener data og kvaliteten på data vil stå sentralt i utviklingen innenfor finansteknologi fremover.

bisnodepantone

I Bisnode arbeider 2400 eksperter hver dag med å analysere, foredle og forstå data som ligger til grunn for deres kunders forretningsbeslutninger. Bisnode bidrar med innsikt i alle deler av kundereisen og kan bistå med en helhetlig Master Data-struktur for hele organisasjonen.

Bisnode bidrar til å gjøre hverdagen enklere, og leverer daglig tusenvis av beslutningsunderlag til foretak, myndigheter, kommuner og organisasjoner.

Spørsmålene under er besvart av Vegard Bøe, salgs- og markedsdirektør i Bisnode Norge AS.

skjermbilde 2018 01 24 kl 20 07 59

Hvorfor ønsker dere å være FutureBank-partner?

FutureBank er en viktig arena for Bisnode. Her får vi mulighet til å møte viktige kunder, øke egen kompetanse innenfor finansteknologi og ikke minst komme i spennende dialog med både eksisterende og potensielle kunder.

Hvilke ønsker har dere for utviklingen innenfor fintech i Norge i årene som kommer?

Vi er overbevist om at data og kvaliteten på data vil stå sentralt i utviklingen innenfor finansteknologi fremover. Dataen er det viktigste en bedrift besitter. Mange virksomheter er rike på data, men fattige på innsikt. Innsikt i egen data og egne kunder vil gi store konkurransefortrinn i fremtiden, og vil også understøtte den teknologiske utviklingen. Her ønsker Bisnode å være en kompetansepartner som kan bistå med både data, analyser, innsikt og rådgivning.

Hvem ønsker dere å møte på FutureBank?

Vi ønsker selvsagt å møte både eksisterende kunder, potensielle kunder og samarbeidspartnere.
Bisnode ønsker mer enn gjerne å snakke med så mange virksomheter som mulig og vi tar gjerne en konstruktiv dialog om både kundedata, innsikt, analyser eller andre aktuelle temaer. Forhåpentlig kan samtalene være lærerike for begge parter!

Hvorfor bør man delta på årets FutureBank?

Definitivt for å holde seg oppdatert på den eksponentielle, teknologiske utviklingen vi nå står midt oppe i. Dersom man ikke tilpasser seg og setter fokus på den voldsomme digitale transformasjonen som nå finner sted, står man i fare for å bli irrelevant.

 Les mer og meld deg på FutureBank 2018 her.