GirlTechFest er dagen hvor jenter får lære og utforske hva teknologi kan brukes til. Den 25. september 2018 setter vi av en dag til teknisk moro!

gtf

Vil du være veileder?

Jentene får delta på ulike gjøre-selv-verksteder gjennom dagen. Her møter de frivillige kvinnelige veiledere som jobber med IT og teknologi til daglig. Vi er utrolig stolte av kvinnene og deres arbeidsgivere som ønsker å bidra til å styrke kvinneandelen i den digitale næringen. Du vil få godt med informasjon på forhånd, det er enklere enn du tror og utrolig givende!

Interessen fra skoler, foreldre og ikke minst jentene er enorm. Per august er Oslo og ti andre norske byer på plass.

Flere sponsorer

Som IT-leverandør er GirlTechFest en gyllen mulighet! Ved å vise ni-ti-årige jenter hva teknologi er og hva man kan utrette med digitale verktøy sår du kimen til en felles digital framtid. Samtidig viser du at selskapet ditt er sitt samfunnsansvar bevisst. Vi ser etter partnere og sponsorer som deler vår visjon og ser initiativet som en langsiktig investering. Dere får anledning til å markedsføre deres støtte, få synlighet på våre nettsider, sosiale media og annet markedsmateriell. Ta kontakt om du tenker at ditt selskap kan være sponsor.

Girl Tech Fest i din by?

I tillegg til flaggskip-arrangementet med over 300 jenter i Oslo, blir det arrangert også Girl Tech Fest i en rekke andre byer. Per august har initiativtakere i ti norske byer meldt på arrangementer. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hvordan du kan sette i gang Girl Tech Fest i din by.

Vil du være veileder: Mailen Greve: mgre@equinor.com

Vil du være sponsor: Ida Faldbakken, Ida@nordicimpact.no

Har du andre spørsmål vedr. GTF Oslo: info@jenterkoder.no

Vil du lage GTF i din by: Guri Schjølberg: guri.schjolberg@realfagsrekruttering.no

Om oss

Girl Tech Fest arrangeres av Jenter Koder, et samarbeid mellom Deichmanske bibliotek, Nasjonalt senter for realfagsrekruttering, TENK – Tech-Nettverket for kvinner, Norway Makers, ODA-Nettverket og IKT-Norge. Ambisjonen vår er å øke andelen jenter som studerer teknologi og realfag etter fullført videregående skole, og da må vi begynne helt fra barndommen.