– Selv om sommer og ferie snart kommer for oss alle, lover vi å hver eneste dag jobbe for bedre rammebetingelser for dere.

heidi kvadrat nett
Foto: Gorm K. Gaare

Første halvdel av 2019 har vært intenst for oss digitaliseringsentusiaster. Norge har fått sin første digitaliseringsminister, og ny digitaliseringsstrategi for offentlig sektor er lansert. Den forplikter både stat og kommune og vil bety blant annet flere investeringer, større samordning og ikke minst at offentlig sektor ikke skal konkurrere med markedet. Det lover godt, og som bransjens interesseorganisasjon skal vi sørge for å være på pass med oppfølging av denne felles forpliktende strategien.

Nå jobber regjeringen med nasjonal strategi for kunstig intelligens og vi går straks inn i en valgkamp. IKT-Norge skal være deres vaktbikkje, og selv om sommer og ferie snart kommer for oss alle, lover vi å hver eneste dag å jobbe for bedre rammebetingelser for dere.

Rett etter sommerferien er det Arendalsuka. De digitale debattene vil skje på Castelle – midt i Pollen i Arendal – der vi sammen med medlemmer diskuterer både utfordringer og muligheter. Håper vi sees der – god sommer!

Heidi Austlid
Administrerende direktør, IKT-Norge