GoOpen er en konferanse som sprer kunnskap om og trygghet for bruk av fri programvare i offentlige og private virksomheter. Programmet er skreddersydd for ulike målgrupper og konferansen skal gi alle deltagere kunnskap om fri programvare, gode metoder og eksempler som kan tas med i egen virksomhet. I år har vi flere sesjoner:

– Lønnsom drift og bruk av fri programvare i offentlig sektor
– Bruk av fri programvare i næringslivet
– Deling i utdanningssektoren
– Digitalt innhold
– Forskning og utvikling
– Hvordan tjene penger på fri programvare
– Teknologisk utvikling

I tillegg til flere hundre deltagere fra offentlig sektor, teknologimiljøer og næringsliv, kommer det en rekke spennende foredragsholdere som fornyingsminister Heidi Grande Røys, kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell, friproglegendene Bruce Perens og Jon Maddog Hall, Ian Murdock fra Sun Microsystems. I tillegg får du eksempler på bruk av fri programvare fra en rekke virksomheter.

Program og påmelding finner du på www.goopen.no.
Påmeldingsfrist er 1. april, og er du rask kan du delta i trekningen av fine premier.

GoOpen arrangeres av Friprogsenteret i samarbeid med en rekke aktører. Friprogsenteret er en pådriver for verdiskaping i offentlige og private virksomheter. Som uavhengig kompetansesenter for fri progravare skaper vi trygghet for valg av lønnsomme framtidsløsninger.

I tillegg til to viktige dager med faglig innhold, vil du få et bredere nettverk og ikke minst har du anledning til å se MAMMA MIA!

All informasjon om GoOpen – finner du på www.goopen.no.