Les om besøket på cw.no, digi.no og kampanje.com.

Finansminister Siv Jensen møtte i dag IKT-Norge, Oslo kommunes næringsbyråd Hallstein Bjercke, representanter fra Entra og gründerne Johan Brand, Kahoot, Johan K Vik, Kikora, Anne Kristine Grude, Socialboard og Geir Sand fra 100xtimes.

Møtet var på Tøyen for å diskutere norsk næringsutvikling, technæringene, byutvikling og rammebetingelser for grundere. Sammen brukte man 2 timer på Tøyen hvor Tøyen Startup village er planlagt å bli realisiert.

Statsråden fikk også god informasjon om IKT-næringens verdiskaping i norsk økonomi og innspill til regjeringens gründerplan.

– Dere har gitt nyttige innspill til regjeringens arbeid og ideen om tøyen er spennende. Vår jobb er ikke å plukke vinnere, men tilrettelegge for gode rammebetingelser. Gründere er de virkelige heltene! sa Siv Jensen, finansminister.

– Norge skal omstille seg og ikt-næringen er den største kraften vi har for å lykkes. Technæringene skaper nye arbeidsplasser som gir vekst og verdi for Norge, mener Heidi Austlid, vise administrerende direktør IKT-Norge.

– Mange gode krefter, med Oslo kommune og Entra som viktige aktører gjør at drømmen om Tøyen kan realiseres, avslutter Austlid.